søndag 23. januar 2011

Jubileum! 1 år og ein dag!

Elise pyntar seg til jubileumsfesten!
Og det burde vel egentlig vært god nok anledning til ein kavalkade?

Ok, skal ta eit kjapt tilbakeblikk.

Vi starta altså denne bloggen for eitt år og ein dag sidan. Poenget var å vise fram vår heim, i all sin alminnelighet, i motsetning til slik vi trudde alle andre blogger var. Vi var sikker på vi kom til å revolusjonere bloggverda med våre alminnelige hus-/rotebilder. Men så veldig revolusjonerande var vi altså ikkje.

Men tilbake til starten. Vi har aldri hatt veldig mange lesarar, og i starten hadde vi antakelig bare ei trufast, og eg trur faktisk ho er innom ein og annan gang ennå. Og det var ho som minna meg på dette med jubileum.
(Mannen hennar kom forresten med ein kommentar om bloggen vår som gav inspirasjon til dette innlegget.)

Vi starta antakelig bloggen som ein slags anti-interiørblogg, hvis det kan kalles det? Der vi viste fram vårt anti-interiør-hus. Bl.a. trappa har vært innom bloggen ein del ganger, som her, her og her. Og ein masse av våre meir eller mindre estetiske ting: (det kan du lese om bl.a. her, her, her og her)

Videre har bloggen sikkert utvikla seg meir til ein kvardagsblogg. (IKKJE ein mammablogg - for hadde dette vært ein mammablogg, så ville eg sjølvsagt vært nominert i dei fleste mammablogg-kategorier) Tema som katter og barn går igjen (f.eks her , her, her og her), og ellers hadde eg ein kort karriere som eventyrforfatter (eks her), men ingen av dei store forlagene kom springande på døra så eg har lagt forfattarkarrieren på is inntill videre.
Og innimellom har det dukka opp oppskrifter - som du kan finne om du trykker på linken litt oppe til høgre. Denne sida treng ein opprydning før eg legg ut fleire oppskrifter. Antakelig må eg opprette egen oppskriftsblogg.
Men det er allerede mange gode oppskrifter der! Bl.a. amerikanske blåbærmuffins. Og Trøstesuppe.

Til slutt må eg sjølvsagt nevne min eminente vikar! Som har skrevet dette, dette, dette og nå til slutt dette innlegget for meg!

Eg er nå oppe i heile 30 følgarar! Pluss alle dei som følger meg, som ikkje har blogg-konto, og derfor ikkje får navn og bilde publisert på sida mi. Egentlig burde jubileumet og antallet følgarar medført eit aldri så lite blogg-lotteri. Alle andre holder på med slikt. Ok, vi har tenkt tanken, men foreløpig er det bare med tanken. Men plutselig dukkar det kanskje opp ein basar på denne bloggen også!?

Ein ting til eg må nevne i jubileums-innlegget. De merkar kanskje at eg av og til omtalar meg som meg/eg og av og til som vi/oss. Det er ikkje fordi eg av og til er kongelig, men fordi vi er to om denne bloggen. Roald tar bildene, og eg skriv. Det er inkonsekvent av meg å blande eintall og fleirtallsforma på denne måten, men det kommer eg heilt sikkert til å fortsette med, og eg håper Roald ber over med meg.

Da vil eg til slutt benytte anledningen til å gratulere oss sjøl med denne store dagen (ok - det var i går som var den store dagen, men vi glemte oss ut) og takke så mykje for alle som gidder stikke innom og lese bloggen vår! Og tusen takk for alle kjekke kommentarer!!

11 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen til deg/dere! Jeg som trodde dere var en ordentlig interiørblogg!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileum! Og takk for koselig kommentar. Men jeg synes nå fortsatt dere også passer inn i kategorien. Mye mer enn mange av de andre som er nominert! Neste år, da... :)

  Fortsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Gratulerer og hipp hurra!!!
  Gleder meg til å følge deg/dere videre i dette året også, ser jeg har endel lesing å gjøre før jeg er ajour med deres/dine skriverier, siden jeg er såpass ny selv.
  Venter i spenning på lotteri!
  Og gratulerer igjen-jeg digger å lese om dere.
  :D

  SvarSlett
 4. Blir litt satt ut over at du glemte bort at det var i går som var selve dagen!
  Men gratulerer så mye, kjære deg! Eller dere! Det blir nok flere følgere, skal du se! Og awards!

  SvarSlett
 5. Jeg fikk ikke med meg så mye av det første året, men i dette andre er jeg fan!

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med dagen/ overstått!! Joda, jeg henger med ennå, selvsagt gjør jeg det. :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ettårsdagen i går og takk for alle underholdning. Keep up the good work, som man så kjekt sier.

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med deres anti-interiørblogg :-)
  Jeg kommer nok til å gidde å stikke innom i fremtiden også. Det er faktisk veldig kjekt å lese om HELT ALMINNELIGE familier.
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 9. Gratulerer! Jeg er mest imponert over at dere husker datoen for når dere starta!

  SvarSlett
 10. Grat`la til hele gjengen din. For uten gjengen din, hadde det jo ikke vært så mye artig! :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med jubileum. Din interiørstil passar meg utmerket :)

  SvarSlett