mandag 14. juni 2010

Opp trappa

OK.
Dette blir i samme gata som gårsdagens innlegg...rot...
Berre såvidt ein kan skimte Elise nede i trappa her, pga alt rotet...
I tillegg til at Elise er på vei opp trappa (noko ho forøvrig ikkje har lov til...!) er også flagget og eit par skøyter på veg opp. Pluss eit par andre småting...
Flagget håpar eg at de overser! Det skal jo ikkje ligge i trappa!! Og iallfall ikkje på denne uvørne måten her.. Skøytene skal pakkast vekk, for nå er vel vinteren slutt??
Slangen som ligg og buktar seg på golvet er ikkje familiens kjæle-pytonslange, men berre støvsugarslangen som fortsatt ligg der og viser at ein gang har vi tenkt å rydde såpass at vi kjem til for å støvsuge.

4 kommentarer:

 1. Trappa blir gjerne ein mellomstasjon, eit midlertidig lager for ting og tang som skal opp eller ned. Desse sakene har ein tendnes til å bli liggjande til nokon tar dei - hjå oss er denne nokon vanlegvis meg;-) Trappetrim er bra for motorikken! Helsing Bergljot, risikosøkjande mor utan trappegrind

  SvarSlett
 2. Liknar på trappa vår, både på den eine og den andre måten, bortsett frå den søte jenta på veg opp..

  SvarSlett
 3. Så deilig (unnskyld!) og se at ikke alle andre har alt på stell heller! Jeg har ikke fått pakket vekk hverken vinterklær eller skøyter eller vintersko. Venter jeg lenger nå, kan det jo bare ligge der til vinteren kommer..

  SvarSlett
 4. Veldig lik trappa vår, saker på vei opp...Ja, vi har ikke en sånn søt liten unge da. ;-) Jeg kjøpte en stor kurv som står nederst i trappa, da ble det bittelitt ryddigere når alt rotet puttes oppi der. Planen var vel å tømme den kurven av og til, men...Nå ligger det bla. polvotter og flecejakke der etter at jeg rydda i skiftetøyet på SFO for et par uker sider..jada.

  SvarSlett