fredag 7. mai 2010

Magnet

Elise er veldig glad i pusen! Pusen er kanskje ikkje like glad i Elise, men ho har heldigvis ennå ikkje sagt eit vondt ord om babyen som plutselig dukka opp i huset. Det som ikkje er så veldig kjekt er når Elise begynner å ta maten fra katten. Katten er, forståeleg nok, ikkje spesielt glad for det, og vi vil sjølvsagt helst at ho skal spise graut, sjeva og annan normal babymat. Men det ser ut som ho foretrekker kattematen... Kvifor produseres ikkje babymaten som små tørre klumer som kan serveres i ei skål på gulvet og som ho kunne gått/krøpet og forsynt seg av sjølv? Istedenfor må vi stappe i ho blaut mat som stort sett ender opp alle andre plasser enn i munnen. Jenta må bades/vaskes og alle klær må vaskes (også mor eller far sine..) etter eit måltid...(og bordet og golvet sjølvsagt...) Nå er det kun ein periode på nokre år vi må stri med dette problemet, så vi holder nok ut. Og vi får prøve å holde kattematen og Elise så adskilt som det er praktisk mulig å få til.
Dette med babyer og kattemat er det gjort grundige undersøkelser på tidligere i ein annan blogg, nemlig på Pias Verden, Leker. Og ei løype.
...og klikker du på denne linken, så les også dei siste innleggene: Teletøys. Og God dag, hvem i all verden er det fra? og Snurt. Og aldri igjen!. Men først må du lese denne: God dag, det er fra...
Fantastisk telefonspøk! :) (Men har ingenting med kattemat eller babyer å gjøre...)

4 kommentarer:

 1. Hva om du putter babygrøt ned i de tomme rommene etter hodepinetablettene (som du sikker knasker med slike utfordringer i huset) og lar det ligge noen døgn? Det kan du servere i en skål på gulvet og jenta ordner seg sjøl. Jo før de er selvberga, jo bedre. ☺

  SvarSlett
 2. Genialt! Skal prøves! =)

  SvarSlett
 3. Fantastisk og fantastisk...altså den telefonspøken...Jeg var rimelig svett og kjente panikken ta meg...

  Babyer og kattemat, ja...Jeg har rimelig mange bilder av baby i/ved kattematen jeg også. Det er liksom en del av den daglige rutina.

  SvarSlett
 4. Har lest den og ledd! Lenge. Jeg tror du har utviklet en ny foretningsidé med babymat produsert som kattemat. Helt genialt. Rart ingen har tenkt på det før!!
  GOD HELG!

  SvarSlett