onsdag 16. juni 2010

Kjøkkenskuff 2

Så var det kjøkkenredskaps-skuffa. Den nest-øverste skuffa, skuffa under knivane, gaflane og skeiene. Den som er kun eit stort rom. Her skal diverse kjøkkenredskaper på mystisk vis halde seg i ro og orden. Nå finnes det sikkert, i moderne kjøkken, ei løysing på roteskuff-problematikken, men for 14 år sidan, då me bestilte kjøkkenet var det kun roteskuffer å få tak i. Og korleis skal ei klare å skape orden og systematikk i ei slik skuff? Vi har to slike roteskuffer med kjøkkenredskaper. Stort sett like mykje kaos og uorden i begge skuffene. Og ingen av kjøkkenredskapene har ein spesiell tilhørighet til ei spesiell skuff, så ein må som regel leite eit par ganger i kvar skuff før ein omsider finn det ein leitar etter, og da gjerne i det lange rommet ved siden av knivene, gaflene og skeiene...i den øverste skuffa...

Også dette bildet viser med all tydlighet at du har med ein a4-familie å gjera. Ein litt rotete a4 familie. (joda, skal innrømme at vi kan vera litt rotete, sjøl om du kan få eit anna inntrykk i denne bloggen...?) At drikkeflaska til Elise har havna her er eit arbeidsuhell (den er jo slett ikkje eit kjøkkenredskap). Vi hadde nok leita lenge før vi hadde funne den igjen, hadde det ikkje vært for nettopp dette bildet! Dermed er det endelig eit bloggbilde som har kom til nytte!

4 kommentarer:

 1. Mm, har òg ei liknande skuffe, eller fleire rettare sagt. Dei der kakemenn-formene til dømes, ligg der og lagar problem 11 mnd i året - lange redskaper er av ein eller annan grunn inni formene. Så det så.

  SvarSlett
 2. Jeg ser på de siste bildene du har lagt ut, og merker meg at vi har mye til felles. Både gang og kjøkkenskuffer er identiske. Trappa vår, derimot, er litt mer ryddig. (Etter at jeg hadde en kollega som snubla med barn i trapp....)

  SvarSlett
 3. Kjent problematikk ja. Prøvde en gang å rydde i en slik skuff, det holdt ut dagen, men neste morgen hadde alle redskapene tydeligvis hatt en heidundrande fest, og var hulter til bulter igjen.
  Tror de liker seg sånn.
  Merkelig nok er pizzahjulet alltid det vanskeligste å finne. Den har en merkelig evne å gjøre seg nesten usynlig på.
  Mulig vi har skaffet oss en av den beskjedne typen.
  Helt normalt dette Ingrid, du kan slappe av, jeg slapper i alle fall stadig mer av når jeg leser denne bloggen.. ;-)

  SvarSlett
 4. Samma skuff her!(borsett frå tutekoppen)
  Prøver å lære befolkninga i huset at alt skal ligge samma vei, og eg lykkast nesten med det..

  SvarSlett