mandag 7. mars 2011

Tusen takk! Og eit salongbord

Under her er det eit stk Ikea salongbord
(Fotograf Roald Sundal)
Av og til skriv eg så utrolig bra innlegg!
Og andre ganger skriv eg heilt elendig, uinspiret, usamanhengande og idiotisk.

Likevel er det ofte nokon som legge igjen ein kommentar! Det imponerer meg, og det er nok litt av grunnen til at eg fortsetter å skrive.Så dette er meint å vera ein takk til alle dåke som legg igjen kommentarer uansett kva eg skriv!

Og dagens takke-bilde er eit kvardagsbilde av eit stovebord. Som ein liten trøst til dei av mine lesarar som ikkje alltid klarer å holda huset strøkent. Her i huset klarer vi alltid å holda huset i ein slik tilstand at det ser ut som det bur folk her...

9 kommentarer:

 1. Værsågod for alle kommentarer. Og takk for det skjønne bildet!

  SvarSlett
 2. Tack, men vet du Ingrid det är väldigt trevligt att läsa dina inlägg och utan alla kommentarer man får så blir det liksom ingen riktig blogg :DD
  För övrigt är det gott att se att det finns fler i min omvärld som bor i ett hem där det hela tiden bor folk som stökar ner. Du förstår jag tror alltid att alla andra har det skinande rent och fint men nu vet jag att vi har det likadant. Du i Norge och jag i Sverige.
  Klem.

  SvarSlett
 3. Og takk til deg for at du gjør oss mindre alene om å ha rot på stuebordet og alle andre overflater! :)

  SvarSlett
 4. Ja! Klart vi kommenterer. Det som forbauser meg, på egen blogg, er at jeg får mange kommentarer på innlegg som jeg tenker at "dette er bare tull, sikkert ingen som kommenterer på dette her." Men de innleggene er de som oftest blir en hit. Eller hit i Myrasammenheng, da!

  SvarSlett
 5. Alltid fine og interessante og ekte bilder hos deg, Ingrid! Og det er fint at du skriver på interessant og kjedelig (???) og artig og levende. Litt av alt; det liker vi!

  SvarSlett
 6. Velbekomme. Og takk i like måte.
  Og takk for flotte hverdagsbilder. For herlige hverdagssituasjoner/betraktninger og ..for å få dele litt av hverdagen deres.

  SvarSlett
 7. Ingen skal kimse over ekthet! Bildet er dessuten en flott illustrasjon over hvordan ekte mennesker med jobber og barn har det, veldig mange av oss, i alle fall.

  SvarSlett
 8. Sjølv takk!
  Og eg skuer utover mine bord:
  Spisebord i stua med Jenta sine lekse-bøker. Sofabord med min laptop, aviser og tannpirkere, både nye og brukte!! Kjøkkenbord med middagsrestar. Og no skal eg lette på meg å rydde ut av kjøkkenbordet. Dei andre borda får være som dei er :)

  SvarSlett
 9. Jeg er ikke flink til å kommentere, men syns du har en veldig morsom blogg med artige innlegg:-) Er alltid innom for å se om det er kommet noe nytt. Det stuebordet er forøvrig ikke så ille sammenlignet med hvordan vårt ser ut nå.......

  SvarSlett