torsdag 21. oktober 2010

snø eller rydding av kjøkkenskap....?

Egentlig burde eg skrive om snø i dag, for det er snø ute..!?...men eg syns det er litt for tidlig med snø. Derfor fortrenger vi det faktum at det faktisk kom ned nokre centimeter snø i gårkveld, og krysser fingrene for at det går fint å komme seg på jobb, hvis eg kjører forsiktig... (Roald stod opp kl 06.00 for å skifte dekk på bilen min! Takk gud for at likestillingen ikkje har komt SÅ langt ennå...Og ein stor takk til Roald!)


Istedenfor skriver eg om litt meir trivlige ting, slik som rydding av kjøkkenskap! For det er jo ein fin ting å halda på med!

Det første ein må gjera når ein skal rydde eit skap er å dra ut alt som er inni skapet. Til dette får eg god hjelp av vårt kjære lille nurk. Ho er flink! Det er bare to små ting som irriterer meg litt.
1) Ho hjelper ALDRI til med å rydde tilbake i skapet. Og:
2) Ho rydder ut av det samme skapet veldig ofte! Vi har faktisk ganske mange kjøkkenskap som burde vært rydda, men det er kun dette eine som blir tatt. Gang etter gang. Og det er ikkje eingang spesielt rotete! Forstår ikkje heilt kvifor ho stadig tar dette skapet?
....kanskje det er kaffiflekken ho ser der inne og meinar at det er på tide å dra frem mikrofiberklutane (link) igjen og faktisk vaske litt også? Må ærlig innrømme at den flekken har eg ikkje sett før eg såg bildet her...så det er nok den ho har irritert seg over... Neste gang vi rydder skapet skal eg finne frem klutene og fjerne flekken! DA kan vi kanskje gå over til neste skap :)

5 kommentarer:

 1. Ja, hon är väldigt duktig på att dra fram. Kaffefläcken såg jag inte förrän du nämde den.
  Jag är också glad över att jämlikheten inte kommit så långt när det gäller bilar och andra tekniska saker ;D
  Hoppas dagen blir bra, trots snö :D
  Klem til deg.

  SvarSlett
 2. Jaja, det er iallefall ikkje i det farlege skapet ho likar seg best, ser eg. Knivskuffa for eksempel.. ;)

  SvarSlett
 3. Ja, de er glad i å "rydde" disse små. Jeg har bakt kake i dag, og da så Henny sitt snitt - sånne mellomleggspapir og bakepapir ble "ryddet" utover hele kjøkkengulvet...
  Flott såpeboblebilde av dere;)

  SvarSlett
 4. Utrolig bra ryddeteknikk dere har lagt dere til - den skal jeg ikke videreformidle:))

  SvarSlett
 5. Når kan man forresten forvente at de begynner å rydde? Jeg ser ingen tegn til slike interesser her i huset, verken blant de mellom 3 og 7 eller den på snart 44. Takk for at du tenkte på meg mandag, forresten;-)

  SvarSlett