onsdag 20. oktober 2010

Fotografering og trappesikring

Det hender at pappa er aleine heime med godjenta.

Når mammo så kjem heim og får sjå slike bilder som dette, får ho frysninger nedover ryggen og ein plutselig trang til å springe til barnesikrings-butikken og kjøpe trappegrind!

Mammo hadde nok ikkje i dette tilfellet prioritert å ta bilde av denne nesten-ulykka, men kasta alt ho hadde i hendene og berga den stakkars litla jento.

Men det gjekk heldigvis bra denne gangen og... Pappaen har vel meir kontroll enn kva mamma trur.

Nå skal det også seiast at han i går faktisk lærte ho å gå baklengs ned trappa, bare for å skryte litt av mannen for ein sjelden gang! Flinke mannen! Og flinke Elise!

5 kommentarer:

 1. Du misforstår...kameraet står på stativ og pappaen står rett bak nestenulykken, klar til å gripe inn. Si meg, han mannen din, har han ikke fantasi nok til å komme opp med slike historier? ☺☺

  SvarSlett
 2. Iskaldt av mannen. Men jeg velger også å tro at han hadde kontrollen i sin hule hånd :) Og trapper skal også læres. Vi fjerna grindene i huset (trapper over 3 etg) ganske tidlig. De skal jo lære også.... Og med grinder lærer de jo ikke noe. Når det er sagt; vi satte opp grindene mens de ennå krabba - og etter at ho aller minste ålte seg til kanten og plutselig litt for langt: Ho gikk rundt-om-tull ned en etasje (topp til bunn) og ble liggende stille ganske lenge i bunnen - med Donald-kuler i panne og hodet.... Jeg hadde noe tilsvarende hjertestans et øyeblikk. Men det gikk fint og gråten kom hos henne (og meg) da verste sjokket hadde lagt seg. Nå løper de i trappene og det går så fint atte :)

  SvarSlett
 3. Og jeg har sett NYDELIGE bilder av Elise på fotograf-bloggen. Gleder meg til å se dere andre også!

  SvarSlett
 4. Gå opp trapper har jeg ingen angst for - det er mer det der å stupe ned...Vi har hatt et fall i trappa for noen år siden, som resulterte i brukket arm...

  SvarSlett
 5. Får tru han hadde kontroll. Så flott at ho beherskar kunsten no.

  SvarSlett