søndag 22. august 2010

Heldige Elise!

Vi har slektninger som forsyner oss med ein MASSE fint brukte klær. Og så har vi slektninger og venner som forsyner oss med nye klær - til og med enkelte heimastrikka plagg!

Men ALT SAMMEN er til Elise...!

Ikkje ein einaste liten topp til meg!

Denne kjolen f.eks kunne godt vært litt større så kunne eg brukt den til tunika. Men ikkje søren om eg klarer å få den på meg...


Og eg skulle gjerne hatt meg ein onepiece, men heller ikkje denne var heilt min størrelse...

Og sjøl om ikkje rosa akkurat er den fargen eg går mest med sjøl, så skulle eg med glede gått med denne søte rosa jakka - om den bare hadde passa...

Men neida... eg må nok fortsatt kjøpe klærne mine heilt sjøl...

3 kommentarer:

 1. Eg har også sånne kjekke slektningar som forsyner oss med kle. Det er som julekvelden det! Men som med deg, aldri noko til meg!

  SvarSlett
 2. Vet akkurat hvordan det føles og har sagt det titt og ofte: "Tenk om denne hadde vært litt større..." Ja, ja... det kommer vel en tid når man kan bytte på likere vilkår; vi får vente og se hva som er foretrukket mote om 15 år :)
  (Huset er dessverre ikke vårt, kun til låns.)

  SvarSlett
 3. Vi får også mye klær! Uten slike bidrag er jeg litt usikker på hvordan det hadde gått med økonomien her i huset. Særlig når det kommer til parkdresser, skidresser og utstyr ellers. Kjempekjekt å få!

  SvarSlett