lørdag 21. august 2010

Forsøk på å rette opp eit dårlig rykte...

For å rette litt på inntrykket av meg...som lat, ignorant og sjølopptatt, etter gårsdagens bilder(som ikkje var manipulert - situasjonen var slik...Elise liker å krype på bordet...mor lar ho få lov, sånn at ho kan lese litt i fred- men holder godt på veslejenta slik at ho ikkje dett ned...PC'en datt heller ikkje ned - mobilen er det ikkje så farlig med...den er gammel- men tok ikkje knekken av dette fallet heller) blir dette innlegget preget av Superhusmora! Denne gangen med små pannekaker, steikt på takke, ute.

Med nyrørt blåbærsyltetøy på!

Nam!!

Eller...egentlig er eg ikkje så glad i rørt blåbærsyltetøy. Ikkje kokt blåbærsyltetøy heller. Eg forstår ikkje heilt kvifor eg ikkje likar det. Eg elskar blåbær! Og eg likar godt andre sorter syltetøy, bringebær, jordbær osv... Men altså ikkje syltetøy laga av blåbær...

Men pannekakene smaka fortreffelig med smør og sukker på og!

5 kommentarer:

 1. Steiking på takke ute i friluft er alt so skal til for å rette opp inntrykket :)
  Boka er kome på lånelista.

  SvarSlett
 2. Oj, oj, ja her fikk du virkelig rettet opp inntrykket! :-) Jeg har samme tanker om blåbær som deg.

  SvarSlett
 3. Se her kommer husmora fram, ja! Jeg tenkte faktisk ikke at de forrige bildene var manipulert, men tenkte at du ikke kunne få mye ro med ho krabbende oppe på bordet. Henny slenger seg utfor overalt, så det med baby på bord ville vært en dårlig kombinasjon med lesing...God helg!

  SvarSlett
 4. Nå synes jeg at bord- og benkklatring er supre aktiviteter for små; sikkerhetsline var jo på plass. Her balanseres det en hel del for tiden; kan bli circusmateriale av sånt. Pannekakene ser selvsagt himmelske ut!

  SvarSlett
 5. Glad for at alt gikk godt med alt det materielle. Så dyrt å skaffe nytt.. Vesla var jeg ikke spes bekymra for. Jeg VET jo at du passer på. Og pannekaker ser jge også du er dyktig på. Det med blåbær har jeg aldri tenkt over.... Men jeg lurer på om jeg er faktisk er enig. Faktisk.

  SvarSlett