lørdag 3. juli 2010

Oppvaskhjelp og speidarleir

Kva er det med babyer og oppvaskmaskinar ??

Med ein gang dei høyrer at oppvaskmaskinen vert opna kjem dei krypande.

Ein kan plassere babyen i heilt andre enden av huset, og opne oppvaskmaskinen så forsiktig som det går an, men det blir aldri forsiktig nok. Babyen er der på no time.

Elise er intet unntak. Hadde ho fått lov ville ho helst krypt inn i oppvaskmaskinen. Og aller helst når det står skitne kjørl inni.

Seinare, når babyene er større, og kalles barn, og dei veit kva oppvaskmaskinen brukast til, se da er det ikkje lenger interessant. Eg har sjelden sett større barn her i huset nusle i og rundt oppvaskmaskinen.

Den kommende uka blir det iallfall ingen nusling av større barn rundt oppvaskmaskinen.

For i dag har vi sendt storebrødrene på speiderleir til Lista. Der blir det ingen oppvaskmaskin, men god gammeldags manuell oppvask, utendørs. Tipper dei får det kjekt likevel. :)

Før dei reiste forlangte dei at vi kvar dag legg ut bilde av Elise på bloggen, sånn at dei kan inn og se (dersom dei får tilgang på ein data på internettkafeen..-sånn var det ikkje i mi tid....Data og internettkaffeer altså. På speiderleir. Ikkje mykje data ellers heller forresten på den tida...)

Ha ein fin dag med eller uten oppvask, men med data, vil eg tru (siden du nå leser dette...)
Og til Thor og Aksel: håper dåke har det bra! Savner dåke!!

4 kommentarer:

 1. Nettkafe på speiderleir!?? Nei, sånn fantes ikke i gode gamle dager, gitt. He he.

  SvarSlett
 2. Så skjønt det der med storebrødrene! Gutta her er også veldig opptatte av lillesøster - de viser ikke sånn omtanke til hverandre...
  Vesla prøver stadig å klatre inn i oppvaskmaskinen her og...

  SvarSlett
 3. Dei vert allergisk mot å setje noko som helst inn i oppvaskmaskina når dei vert større!

  SvarSlett
 4. Der jeg bodde før hadde jeg oppvaskmaskin, og Loke var ALLTID tilstede når oppvasken skulle plasseres... Rart det der.

  Her har jeg ikke oppvaskmaskin, men kunne trengt litt hjelp. Men DA er det ingen som viser interesse nei... rart det der og! :)

  SvarSlett