onsdag 26. mai 2010

Barnesikring

I dag er Elise 8 månader gammal! Ho er ikkje ein spesielt stor baby, heller lita og nett. Men utrolig aktiv!
Vi har hatt babyer i huset før, men det begynner å bli nokre år sidan. Faktisk så lenge sidan at all barnesikring er fjerna og kasta, sjøl om vi lot barnesikringa være der lenge etter at ungene klarte å fikle opp skuffer og skap og vindauga sjøl om dei altså var sikra. (Vi har forresten ikkje fjerna alle pluggene i stikkontaktene, men det er stikkontakter som aldri er i bruk, og antakelig aldri kjem til å vera i bruk..)

Nå er tida komen for å ta ein ny sikkerhetsrunde i huset. Det må investeres i trappegrind, komfyrvern, skap- og skuffesikring, vindussikring, kontaktbeskyttere, hjørnebeskyttere, dørstopper....osv... Alternativet er å springe etter ho heile tida og passe på. Det kunne jo vært eit alternativ dersom ein var ca 20 år yngre og veldig sprek, men det er altså ikkje underteikna, og heller ikkje fotografen (som altså er pappa'en). Nei, her må det nok sikres!

NB: legg merke til den sirlige orden som vi har i skuffa vår..

4 kommentarer:

 1. Skjønn jente;-) Og høyst gjenkjennelig system i skuffen. Jeg tilstår med skam at våre barn alltid har bodd i usikrede hjem. Det har gått forbløffende bra - bedre enn vi fortjener, sikkert.

  SvarSlett
 2. For ei skjønn jente du har! Og skuffen din var mye bedre organisert enn mine er, bare så det er sagt... ;)

  SvarSlett
 3. OK. Det var nok ikkje den verste skuffa vår dette her. Kanskje vi snart må blogge litt om skuffene våre, m/innhold... :)

  SvarSlett
 4. Kjenner meg igjen....Vi har kvitta oss med det meste, men trappegrindene er på plass. Så spørs det om vi gidder å fikse alt det andre styret....

  SvarSlett