mandag 26. april 2010

Swissrull (eller rullekake) blir alltid vellukka!


....eller....nesten alltid vellukka. Bortsett fra når du har eit så avslappa forhold til det å lage swissrull at du trur det alltid blir vellukka.
Da kan det gå galt...
Med ein gang fotografen såg at her strevar ho mor, så var det fram med - ikkje ei hjelpande hand, men ...kamera...
Eg hadde lenge eit håp om å berga kaka, og tenkte at den smaker sikkert godt, sjøl om den blir stygg. Det gjorde den ikkje....
Kaka vart mat for kompostbingen vår, som ikkje er like kresen som oss andre.

4 kommentarer:

  1. Huff da;-) det har gått en del bakverk i det våtorganiske avfallet her i huset også. Som regel skjærer det seg når vi skal ha gjester eller bursdagsselskap eller noe. Men hadde min elskede avfotografert produktet, hadde jeg klasket hele greia i skolten på ham...

    SvarSlett
  2. Her i huset skal alt dokumenteres...også mislykka prosjekt. Eller; spesielt mislykka prosjekt. :)
    Dette får vera ei påminning om at neste gang må eg følge oppskrifta slavisk. Ikkje berre sånn noenlunde...

    SvarSlett
  3. Jeg hadde skyldt på en av ungene, og så hadde vi spist kaka. Gratulerer med en sju måneders baby i dag, da!

    SvarSlett
  4. Vi hadde ikkje hatt problemer med å spist ei stygg kake- det skjer ofte..., men denne smakte ikkje godt heller... :o)

    SvarSlett