fredag 27. juni 2014

hallo…!?

er det noen der?

Nå har kanskje bloggpausen vart lenge nok? Tenkte eg. Kanskje

Det er sommer og lyse kvelder, og fint å sitte inne og blogge litt om fjas og sånt
Men kva fjas skal eg skrive om? Skal eg fortsette der eg slapp? Kor slapp eg egentlig? Hadde eg ein slags rød tråd i blogginnleggene mine? Tviler på det. Her var det innfallsmetoden som gjaldt, og med et bildearkiv som eg ikkje hadde kontroll over sjøl, men fekk servert på sølvfat av han eg deler hus med. Deler forsåvidt hus med opptil fleire. Men altså - det var mannen min som fotograferte.
Og skal eg skrive blogg med eit snev av kvalitet må eg fortsatt støtta meg til hans bilder.

Eksempel på Roald-bilde: pølse, brokkolig og potetstappe. Kunstferdig dandert av ein av etterkomarane.
  Siste blogginnlegget mitt var på 43-årsdagen min. Kva skjedde egentlig? Var det 43-års-krisa som slo inn? Ingrid kjøpte seg Harley, begynte med keramikk og trente yoga 5 kvelder i uka? Eller var ho rett og slett bare for lat til å fortsette?
Uansett. Ho er i live fortsatt! Og det er jo bra, for det er det ikkje alle som er - faktisk. Og i løpet av denne blogg-lause tida har eg sjøl mista nokre som eg var glad i. Sånn er livet, og så går livet nådelaust videre.
Og vi skal forsåvidt vera glad for at vi blir eldre, for alternativet er jo ikkje så mykje å trakte etter. Så vidt eg veit? Men kva veit vel eg om akkurat den saken.
Ellers har datamaskinen min også tatt kvelden. Dvs - den holdes kunstig i live - og brukes kun ved spesielle anledninger, men nå har eg offisielt overtatt ein gammal Mac etter yngste sønn. Ein gammal og treeeeg Mac. Skal eg fortsetta med blogging må eg nok rett og slett investere i ein splitter ny pc. Snart. Eller ønske meg til jul.

Det kjem visst ikkje noko "vettug" ut av dette innlegget, så det er vel bare å runde av for denne gang. Men det var godt for fingrene mine å trykke litt på tastaturet etter gamalt! Det hadde dei visst sakna. Så kanskje det kjem eit blogginnlegg til, eller to. Og ikkje minst: nå skal eg begynne å LESE blogger igjen. Også der har eg svikta heilt.
Ciao!

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk! Tenk at dåke fant meg igjen her inne! Og så kjapt!

   Slett
 2. Du er iallfall i godt - eller muligens dårlig - selskap med mange andre bloggere! Jeg håper intenst at bloggaktiviteten øker igjen, både på egne og andres vegne. Veldig glad for å se deg! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt å høyra frå deg! Stå på med blogginga! Enten det blir nå eller seinare...

   Slett
 3. Ja, det har vært ei laaang bloggpause. Men nå er du tilbake for fullt?

  SvarSlett
  Svar
  1. eh…for fullt..? Det var kanskje å ta litt hardt i…det får bli ein forsiktig oppstart nå i ferien tenker eg...

   Slett
 4. Hææ? Der kom du :) Og så no eg har slutta å blogge....Hmm?

  SvarSlett