torsdag 19. januar 2012

Vestlendinger...

...trenger ikkje snø for å ta i bruk vinterutstyret.
...er bare ørlitegrann misunnelige på østlendinger og andre som nå har drømmevinteren utenfor hushjørna...
Hilsen vestlending (sludd og +2 grader)

(lovte å ikkje snakke meir om nominasjonene - derfor ganske små bokstaver nå - måtte bare nevne at eg er oppe i 24 stemmer! Pass deg Malin! Eg puster deg i nakken! 589 stemmer til så har eg passert deg)

6 kommentarer:

 1. He he, her ler jeg både med, av og i skadefro. Mange elementer i det korte innlegget ditt. Jeg har jo problemer med å fatte meg i korthet noen ganger. Og nå har min kommentar snart blir lenger enn selve innlegget det kommenterer....sånn kan det gå.

  SvarSlett
 2. Sludd (-er) og vas.
  Vi har jo snø!
  Hilsen en annen vestlending

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er vi nok ikkje naboer akkurat. Kom ein antydning til snø hos oss og. Men skia kan fortsatt ikkje brukes. Akebrettet derimot kan kanskje ut i dag? Treng bare litt rim på bakken for å kunne ake :-) Iallfall hvis ein er vestlending...

   Slett
 3. He, he! Hugsar at ungane her gjekk på ski på stuegolvet.
  I natt kom snøen lenger nord på Vestlandet....no må bilen måkast fram.

  SvarSlett
 4. Her bruker vi også vinterutstyret innendørs. Samme vær, samme klima. Da jeg kryssa skolegården på vei til jobb i går morres, lå ei jenta og laga snøengler i tre cm slaps. Jeg burde tatt bildet av det.
  Jeg går inn å stemmer på deg. Spoenstreks.
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Vestlendinger er også veldig enkle å glede når det først kommer bittelitt snø! Vi har kost oss med ski og akebrett på Stord i helga...selv om de nye skiene kanskje må brukes i stua resten av vinteren..
  TAkk for koselig hilsen, du er hjertelig velkommen til å kikke innom igjen!
  :-)

  SvarSlett