onsdag 18. januar 2012

Nominasjon igjen. Og lokalavis

Det er stas å bli nominert!
Eg kan ikkje sei anna.

Men nå hadde eg ikkje tenkt å skrive så mykje meir om det. Eg er kjempefornøyd med mine 20 stemmer, og hvis bare Glamorløs fortsatt ligger i dvale, så kanskje eg beholder nestsisteplassen også! (har ikkje nubbesjangs hvis ho våkner opp igjen fra blogg-dvalen, for ho skriver (tru det eller ei) MYKJE bedre enn meg (uten at det ser ut til å ha noen betydning for antall stemmer...eh...)
Førsteplassen kan det se ut som eg må slite litt for å oppnå. Nå har eg endelig oppfatta at Malin, som leder i min kategori (med 80% av stemmene!) er (eller var?) TV-kjendis. 
Og eg som ikkje eingang blir omtala i lokalavisa...

Og dette med lokalavisa er grunnen til at eg nå skriver litt om denne mammblogg-nominasjonen likevel. Ikkje at eg rekna med å bli omtala i lokalavisa på grunn av bloggen min, men nå har lokalavisa - ei avis som skriv om viktige, aktueller saker - fanga opp at det er opptil fleire lokale bloggere som faktisk er nominert!
Se denne flotte reportasjen fra lokalavisa:

Og kor stod Tingene våre nevnt?!? HÆ!! Glemte lokalavisa å nevne sjølvaste meg!? Eg som har heile 39 følgarar og opptil fleire som kommenterer kvart einaste innlegg! OG eg er nominert! OG eg abonnerer på avisa!
Den lokalavisa skal heretter boikottes.

Ha ein fin dag, likevel! 
Og nå skal det ikkje komme fleire mammblogg-nominasjons-innlegg fra meg (sjøl om eg egentlig har litt meir på hjerta når det gjelder den saken, men det er ganske usaklige ting, så vi lar det ligge...)


14 kommentarer:

 1. Skandaløst. Dette bør i alle fall godeste fitjarposten.no rette opp i. Og siden det er Fitjar og ikke Stord, så får du sikkert den artikkelen alene. Høh, altså.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fitjarposten kan vel du fikse? Som er fast freelancer der :)
   ...nei -forresten. Vil ikkje i avisa..

   Slett
 2. He,he! Kan ringe dei å vere sint dame på tråden. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg burde vel sende inn "dagens klage" ;)

   Slett
 3. Makan, for en urett! Hvor er LO, hvor er Amnesty? Og jeg tenker også en del om en del, en del usakelig og en stor del saklig. Men det får vi ta på bakrommet. Lykke til fra en halt gamp laaaangt bak i sitt heat

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for enda ein stemme! Snart i tet eg nå!
   Og du stakkar ligg på siste plass.
   ...likevel har du 45 fleire stemmer enn meg... :) Litt hardere konkurranse i din kategori..

   Slett
 4. Nå har du 21 for jeg kom på at iPhonen har egen IP og derfor også kan benyttes.

  SvarSlett
 5. At det går an!

  Jeg boikotter også sammen med deg.

  Og, hei!
  Klart du vinner!
  :)

  SvarSlett
 6. WHAT?!!! vinner du, sier Bondekona. Som jeg trodde var min gode venn?
  Sukk ja. Javel da.

  Vil gjerne høre alt det usaklige, så lenge det ikke omfatter meg.
  Jeg tenker MYE om kategorien vår jeg.. det er noe rart der, men sier ikke hva det er.

  SvarSlett
 7. Nå har jeg kommet meg på en stor skjerm og kunne myse litt tydeligere på det avisinnslaget. Men jeg blei bare så svimmel av det språket...blogglesararararar...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hey!! Kva er galt med å skrive lesarararar??

   Slett
 8. jeg bare fikk litt hikke av teksten der. Du, jeg leter forgjeves etter en mailadresse til deg...Har spurt noen som muligens har denne og kan videreformidle, men denne noen sitter komatisk med wordfeud og har ikke tid til å formidle slike opplysninger. Kan du sende meg en mail? Adressa mi står i høyremargen hos meg. Hilsen trufast lesar.

  SvarSlett
 9. haha, takk for dagens første latter. Jeg skal sende en epost til den avisa der og sette dem på plass!!! Hvilken avis er det??
  Ellen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Men nei takk :-) Setter pris på minst mulig publisitet :-)

   Slett