onsdag 16. februar 2011

Ny heading! Og det var kanskje på høg tid...

Så var det endelig komt ny logo på denne sida også. Antar mine lesarar hadde gitt oss opp, men ein dårlig rygg, og eit par sjukedager gav resultater! Fotografen har fiksa dette i samarbeid med teknisk kompetente barn.

Bloggaren sjøl (altså meg) sit for tida på andre sida av landet og skal læra seg litt om fagforeningsarbeid. Medan ho spis enorme og fantastiske måltid. (Klokka er nå 18.00 og er er framleis mett etter lunsjen kl 12.00)

Pga heimlengsel måtte eg i dag legge inn nok eit bilde av ho som eg kanskje lengtar mest til. (Og det er ho som står i den tidligere så mykje omtala sofaen, og ikkje ho som er avbilda på bladet)

(Joda -eg lengtar veldig til dåke andre der heima og!)


Skulle forresten fått vekk den kvite streken ved logoen vår...men det får vi ta ein annna gang. Nokon tips til korleis det kan fiksast?

12 kommentarer:

 1. N Y D E L I G - kjempekul header!!!! Grattis.

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! Godt jobba!

  SvarSlett
 3. Fantastisk header!
  Har ingen råd om den streken.

  SvarSlett
 4. Så flott det ble!
  Hvilken strek?

  SvarSlett
 5. Kjempefin! Kreativ den der :)

  SvarSlett
 6. Der kom headeren, ja! Stilig!! Kan ikke hjelpe med den hvite streken, men sjekk innstillingene, er vel et sted man kan krysse av et eller annet...?
  Skjønner du savner veslejenta....Og de andre!;)

  SvarSlett
 7. Kjempetøff heading! Kan den hvite streken komme av at headingen er lenket, og at autoinnstillingen der er ramme rundt bilder?

  Jeg kjenner dårlig til blogspot, så jeg har ingen mer konkrete råd å gi deg.

  SvarSlett
 8. Grattis med kul header! Min første tanke ang. streken er størrelsen på headerbildet, at den ikke er helt riktig størrelse i forhold til bredden på hovefeltet...? Nei, vet ikke.

  SvarSlett
 9. Bildet må lages større eller likt som headingens størrelse i malen. Ellers var den jo snasen!

  SvarSlett
 10. Jeg ser at du har et innlegg under her om smokker. Jeg har litt sterke meninger om den saken og det er at når barna passerer ett år eller så, er smokkens plass i sengen til sovekos. Jeg synes det er ille å se store barn, både 4 og 5 åringer, ha smokk i munnen i tide og utide i det offentlige rom. Jeg har to jenter som nå er voksne. De hadde smokk i sengen til sovekos til de var ca 3 år og det var aldri noe problem å legge dem om kvelden. De koste seg veldig med sovesmokk.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 11. Sjekk innstillingene for "strek rundt bilder"... og selv om d strengt tatt ikke er bilde... Kanskje blogspot tenker at det er? Ser at alle bildene dine har hvit ramme. Kanskje noe der?

  SvarSlett