torsdag 17. februar 2011

Mailegkanin og sinkhus...

...eller lat katt og rotehus...

Kva foretrekker du? Er du tilhenger av mailegkaniner og sinkhus?
Sjøl foretrekker eg late katter. Men skulle kanskje ha bytta ut rotehuset med eit sinkhus, men er dei godt nok isolerte til norske vintre?

Slike tanker kan ramle inn i hodet på ein når ein ligg på eit hotell og ikkje har bedre ting å ta seg til enn å vente på middage om ein times tid.
Tenker dessuten på kor merkelig det er at INGEN her på kurset har nevnt bloggen min med eit ord!? Siden eg av og til legg ut bilder av meg sjøl, så antar eg at alle kjenner meg igjen. Men altså: ikkje EIN kommentar! Kva betyr det? Det kan jo vera at dette kurset er så interessant at bloggen min havner litt i bakleksa.
Joda, det er nok det som er forklaringa.

Ha ein fin kveld videre! Sjøl skal eg snart ha ein 4 retters middag, med tilhøyrande drikke. Så noen timer på puta, sove heilt aleine - uten søte små som krever litt oppmerksomhet i løpet av natta, vakne av vekkerklokka akkurat tidsnok til å rekke ein deilig frokost før kurset starter på an igjen. Og SÅ him til mine søte små (og store) !!

6 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt hatt et sinkhus, hvis det var skikkelig stort og til å ha i hagen (lysthus),
  men katt vil jeg ikke ha!
  Nyt tilværelsen så godt du kan uten søvnavbrudd og andre å tenke på enn deg selv.
  :)

  SvarSlett
 2. Super sammenligning. Vi burde nok hatt katt her for å fange mus på låven og i huset, men har allerede hund som hater katter. Vi har ingen Maileg-kanin, men Barbro-ugle. Heller ingen sinkhus, men hva isolasjon gjelder vet jeg ikke om huset vårt har bedre. Vi fyrer døgnet rundt. Husker tiden med barna hjemme - tror nok rotehus stemte bra her da.

  SvarSlett
 3. Maileg-kaniner har eg forstått at er eit must, men her heime er berre hybelkaniner og katt.
  Det er visst tid for hotellopphald, eg er nett komen heim utan å ha diskutert blogging med mine kollegaer. Når folk har ei negativ innstilling, og aldri har vore inni dette sjølv, såååå held eg kjeft!
  Ha ein god 4 rettars!

  SvarSlett
 4. Fantastiskt med fyra-rätters och vin och sova ensam o ostört og gå till dukat frukostbord. Må vara att du är på kurs men så skönt att få vara lite för sig själv ändå :D
  Klem

  SvarSlett
 5. Mailegkaniner og sinkhus er vel ikke det jeg førs og fremst ville ha valgt...Men hotellopphold, få sove alene hele natta, mm høres skjønt ut!
  Merkelig at de ikke nevner det med blogginga di? Kan være at de er litt sjenerte, rett og slett.

  SvarSlett
 6. En ting er iallefall sikkert: Hadde jeg ikke lest blogger, hadde jeg ikke hatt anelse om hva verken sinkhus eller mailegkaniner var. Eller Green Gate...

  Hotellrom for seg sjøl kan være veldig deilig! :o)

  SvarSlett