lørdag 12. februar 2011

Morsdag og Yoda

I morgon er det min dag!

Eg er nok like smilande og blid som på dette bildet, når eg i morgon oppdagar at ingen har kjøpt blomar til meg, ingen kommer med kaffi på senga. Ingen baker kake til meg...
For eg har ein sjuk mann! (Uff og uff!!) Og eldstemann er på Voss, og yngste har 3 (tre!!) overnattingsgjester i natt.
Og Yoda? Han er ikkje brukande til noko. Ikkje eingang ho som fekk han til jul (heldigvis ikkje meg) likar han.

Men bitter og inneslutta!? EG? Neida, for eg har ein plan B! Eg har kjøpt ei stk Tiramisu-kake (fra frysedisken, håper den er god!!) til meg sjøl! Og eg har kjøpt Almondy Daimkaker. Bare i tilfelle dei andre i familien også vil ha litt kake.
litt feiring av meg sjøl skal det alltids bli.

Men Yoda får ikkje bli med.  Noko han antakelig ikkje er klar over siden han smiler så fornøyd.

Ha ein fin morsdag alle mammabloggere, og alle dåke andre mødre som stikk innom bloggen min!

(og der var sofaen igjen ja...)

7 kommentarer:

 1. Hvis det er en trøst, så var mannen min sin reaksjon: "Åssen skulle jeg vite at der var der da?" Vi spiser jo kaker uansett imorra da, og strengt tatt fortjener bursdagsbarna oppmerksomheten! God morsdag!

  SvarSlett
 2. Yoda er bare diggbar! Han er min store mentor.
  Min mann tror visst at det er barna som skal ordne med oppmerksomhet til mor. Hah! Å, nei du. Her skal far få gå foran som et godt forbilde, for jeg har IKKE kjøpt hverken kake eller blomster......
  Klem fra LIV

  SvarSlett
 3. Her lader vi opp før en lykkelig morsdag - årets desidert beste dag! Jeg kommer til å overøses av herlige kort, supre gaver, klemzer og kozer! (In my dreams...)
  Søt Yoda!

  SvarSlett
 4. Hehe! Må le berre le litt, fordi eg ligg på akkurat samme måte i sofaen, med dataen :)
  Men så fin sofa har eg no ikkje altså!
  Eg har fått tulipaner frå mannen, sjølv om eg hadde sagt at det ikkje var nødvendig. Eg vert nemleg vekke på hotell eit par dagar. Ein ting er å kjøpe blomster, ein annan ting er å hugse på å setje dei kaldt om natta og ut av sola om dagen, -og etterfylle med vatn. Får nyte synet av dei i dag og måndag :)
  God morsdag til deg. Kos deg med frysedisk-kaka, dei pleier vere gode ;)

  SvarSlett
 5. Her har jeg også kjøpt kake til meg selv, men fikk faktisk kaffe på senga idag!! Tror det er første gangen.. Ønsker deg en finfin morsdag! :)

  SvarSlett
 6. Må forresten korrigere litt: yngste hadde IKKJE tre overnattingsgjester. Ho er bare litt over eitt år, og har ikkje begynt å ha overnattingsgjester ennå. Men NESTeldste hadde 3 overnattingsgjester.

  SvarSlett
 7. håper dagen har vært bedre en forventet :)

  SvarSlett