mandag 17. januar 2011

Mammablogger

Se så mamme'te eg er!
Nå går det ikkje an å gå inn i bloggverda utan å møte på stolte nominerte til årets mammablogg-kåring.

Eg er IKKJE ein av dei nominerte.
Eg antar at det skyles at nominasjonskommiteen trudde at dette er ein interiørblogg. Eller ein fotoblogg. Eller ein simpel kvardagsblogg!?

Men eg VIL vera ein mammablogg! Det høyres så koslig ut. Dessuten var det så mange fine premier å vinne! Har dei liknande i interiør-blogg-verden? Isåfall ramler det nok snart inn nokre premier...men i mellomtida skulle eg så gjerne blitt nominert til mammablogg! Eg er jo SÅ mamma! Og eg skriver jo SÅ bra om mine barn og om meg som mamma! Eg kunne blitt nominert til dei fleste alle kategoriene.
Nå antar eg at løpet er kjørt for denne gangen (kan jo forsøke å få endret nominsasjonslistene, men eg vil jo uansett komme litt seint inn i oppløpet, så eg skal la vera å klage saken min inn for foreldremanualen i denne omgang.) MEN neste gang, kjære foreldremanual! DA forlanger eg å bli nominert!

I mellomtida får eg gjera det beste ut av det, og iallfall stemme på dei som er best - etter meg.
I kategorien morsomte mammablogg stemmer eg både på Elisabeth, Bergljot og Pia.
Siljes små og store tanker er nominert til årets mest originale mammablogg. Flink jente! Eg er stolt av å bruke handlenettet eg vant hos ho :) Min stemme går til Surresilje!
Mest estetiske blogg: her stemmer eg på Bonkarakka som har laga ein veldig estetisk og vakker kjole som vesle Elise bruker når ho skal vera veldig fin! (Og Trine har ein flott blogg!!)

Eg forstår at eg ikkje er så bevandra i bloggverden, for dei andre på listene har eg ikkje peiling på kven er.  Kikka innom eit par. Men.
Er det nokre der inne om eg burde lese? Utanom dei som eg har lista opp?

Og når det gjelder mammablogg, og kven som kan kalle seg mammablogger: les Glamourløse Hilde sine betraktninger om dette tema her!

12 kommentarer:

 1. Jeg skjønner heller ikke hvorfor jeg ikke er nominert. Aner vi valgfusk i rekkene? Forøvrig heier jeg på de samme som deg, Ingrid!

  SvarSlett
 2. Takktakk! Dere skulle jo selvfølgelig vært nominerte dere og. Jeg hadde lett bytta ut navnene deres mot noen som står som nominerte.

  Men tenk så mange som leser bloggene deres som er nominerte da! Dét er mange det!

  SvarSlett
 3. Takk, har du funnet flere maskiner og Iphone å stemme fra? Moro å være nominert, må innrømme det, men jeg synes ikke det er stas å måtte konkurrere mot så gode venner - og det er en ulempe for oss at vi har mange felles lesere....ja, det var det seriøse innslaget fra meg i dag, jeg må jo f.... være morsom hele tida nå, sukk. he he he

  SvarSlett
 4. Tusen takk. Jeg nominerte deg, jeg. i kategorien Mest originale. Bare så det er sagt;-)

  SvarSlett
 5. Jeg synes du bør legge inn en protestmail til foreldremanualen jeg. Du har jo tre barn, mens jeg har bare ett. Ergo er du mer mammablogger enn meg, og jeg ble av en meget merkelig grunn,en grunn som jeg fortsatt tenker så det knaker på, plukket ut.

  Lykke til med mammablogg awards 2011! :)
  Fin mandag!

  SvarSlett
 6. Jeg har forsøkt meg med vekslende (det er selvsagt noe jeg sier for å trøste meg selv) hell, og er glad jeg har den evinnelige strikkingen å vende tilbake til. ;-)

  Kanskje mammabloggere er de som kan vise frem et ryddig barnerom minst en gang i året? Det kan i alle fall ikke jeg, ikke et helt rom i alle fall..

  SvarSlett
 7. Velkommen til meg (igjen) da, her nevnes ikke mammabloggawards med et eneste ord..
  Neste år, Ingrid, neste år!
  Da blir det du.
  Og meg.
  (jeg vil også bli en knakende kjekk mammablogg)

  SvarSlett
 8. Jeg nominerte deg også som orginal mammablogg!
  Heier på Silje som orginal nå, men hun har en dyktig konkurrent, sjekk Mariannes tant og fjas.

  SvarSlett
 9. Som sagt før - Stor urett er begått - men sikkert fordi du er for god og ville få de andre til å virke dårlig - det ville ikke vært rettferdig.
  Jeg skal nominere deg i min egen kåring, jeg:))

  SvarSlett
 10. Du var nok overkvalifisert!! Nominert eller ikke -drit nå i det, da. Jeg er nominert - for estetisk blogg - med alle hummerne og kanariefuglene mine. Ja, kanskje er bloggen min fint oppbygget?.. fine farger på bokstavene?...søte unger... Ja, men jeg har da aldri tenkt på den som "pen å se på". Så overraskelsen var GIGASTOR for meg. Jeg håper du sover nå.... jeg skal gjøre klar et innlegg med GIVEAWAY før jeg dupper noen timer.
  OG PS: jeg skal nominere deg neste år. I alle kategorier. Eller så kan vi lage vår egne lille tevling - hvor ALLE vinner!

  SvarSlett
 11. Neste år, Ingrid, då skal du opp og fram :)

  SvarSlett
 12. Takker for mange fine tilbakemeldinger! Fiska etter komplimenter, og fikk det ;)

  SvarSlett