torsdag 6. januar 2011

Lesarar og VG

Eg sat nettopp og skreiv eit knallbra innlegg. Veldig morsomt og velformulert. Og sjølvsagt samfunnskritisk og dagsaktuelt.
Men billedserien som høyrde til teksten vart sensurert av min yngste sønn... Og utan billedserien vart liksom snerten i ordene vekke.

Ok, så var kanskje ikkje innlegget så sammfunnskritisk og dagsaktuelt. Det var snakk om ein bursdagsfest her i familien for fleire månader sidan. Og så fryktelig morsomt var det kanskje ikkje, men det kunne det fort ha blitt om eg hadde fått det ferdig.

Nå får eg prøve å skriva noko samfunnskritisk og dagsaktuell i forbindelse med desse bildene i stadenfor. Her er ikkje kverulanten med på bilda, så desse går nok gjennom sensuren.

Tenkte å skrive om interessen for bloggen min. Evt manglende interesse. Neida, dåke som leser den syns sjølvsagt den er fryktelig interessant! Sjølvsagt!

Men dei som ikkje les den! Eh...dei les den jo ikkje..så da er det ikkje så lett å fatte interesse for den heller. Men det har nok vært ein og annan innom her og lest og funnet bloggen totalt uinteressant. Av uforståelige grunner.

Det eg egentlig lurte på var: ville VG skrevet om det hvis eg slutta å blogge?
Dei har ikkje nevnt noko når eg har hatt nokre dager pause, men det er jo ikkje så dramatisk.
Men hvis eg slutter heilt! Ville dei da nevnt det i ein bisetning? Ein skulle jo tru det?
Voe fekk mykje oppmerksomhet når ho gav seg.

OK -kanskje litt feil å sammenlikne seg med ho. Ho skriver om mote og sånn. Og ho er ung. Og pen.
Men vi er da unge og pene vi og! Og mote...joda, det blir jo mykje mote på bildene våre. Som her: mammo i melkesjokoladebrun strikkagenser fra Ellos (e.l) og dongeritights (veldig hot!) fra London (!!). Elise stiller her i søt strikkajakke fra Bømlo, og Thor i hettejakke (eller hoodie?) fra Cubus.


I tillegg til motetipsene som stadig dukker opp her så skal eg framover, frå tid til annan, komme med spreke interiørtips for oss med små hus!
Dagens tips: plasser dei fleste familiemedlemmene i samme sofa. Utrolig plassbesparande!

Og tilbake til dette med VG. Eg fortsetter å blogge ei stund til, så vi må nok vente og se om VG tar det like seriøst kvar gong ein stor blogger gir seg.

14 kommentarer:

 1. Om du slutta, selvfølgelig med en dramatisk avskjed av et blogginnlegg, så burde vg dekke saken - helt klart.

  SvarSlett
 2. Du fick med allt tycker jag men du får inte sluta blogga! JAG läser ju ;D
  Om mode kan jag också en hel del, idag är jag klädd i ett par för stora jeans med hål på knät, en frisyr som ja...är en frisyr om jag bara hade kommit på att fixa till den idag. Appropå inredning...i morgon så ska jag kanske ge mig på lite städning i ett av min köksskåp för det finns någon (kan vara jag) som är fruktansvärt oorganiserad när det kommer till köksskåp. Tror jag skulle haft en lite flicka, som du har, som hjälpt mig med städning i skåp. Hon verkar ju vara expert :DD
  Kram

  SvarSlett
 3. Elisabeth: Skal legge dette med dramatisk avskjeds-blogginnlegg på minne!
  Gafflan: Og når det gjelder frisyrer! Glemte reint å nevne det! Men de ser jo sjølv - mammo - like velfrisert som vanlig. Om eg går til frisøren og styler håret? Nei, eg veit det ser sånn ut, men dette gjer eg faktisk sjølv!

  SvarSlett
 4. Hvis det kan være til trøst; VI (bloggevennene dine) hadde nevnt deg. I muligens mer enn en bisetning. Jo, helt sikkert mer! Og jeg registrerer at ansiktsuttrykket ditt ikke har endra seg det grann, fra det ene bildet til det andre: selv om minstemor olmt planlegger nytt frontalangrep på din sønn.... :)

  SvarSlett
 5. Håh! Jammen godt du ikke ga deg med blogginga.
  Da hadde det vært på`an igjen for VG. Og Dagbladet.
  Og dette med mote, interiør og frisyrer ser jeg jo absolutt at du har taket på!
  :)

  SvarSlett
 6. Hvem trenger VG til å fortelle oss om de gode bloggene, da? ;-)

  SvarSlett
 7. Hei.
  Tusen takk for hyggelig kommentar! Jeg blir helt i ekstase for hver nye følger og feirer det med boller og salutt! Så velkommen skal du være!

  Jeg tror bestemt at VG hadde nevnt det, hvis du hadde sluttet! Like viktig som alle andre kjendisnyheter!

  SvarSlett
 8. Jeg tror at VG ville ha slått det stort opp. Men jeg vil ikke at du skal prøve deg på å slutte.

  SvarSlett
 9. Jeg regner jo med at VG følger opp enhver blogg? Og at de hadde slått opp med krigstyper bare du hadde TENKT tanken om å gi deg...

  Jeg tror forøvrig jeg hadde blitt referert til som:

  Blogger NEKTER å slutte!

  Eller noe sånt... ;o)

  SvarSlett
 10. Fæsjon og interiør slår aldri feil! Så kjør for all del på, blogg videre!

  SvarSlett
 11. Trur det var like før VG var på døra di no før jul:) Du hadde det så travelt at dei tenkte at her var det fare for bloggstopp ;))

  SvarSlett
 12. Kanske ikke VG bryr seg ,men Alf og eg vart veldig bekymra då det ikke var noko nytt å lesa på bloggen din i jula Men no er du jo her i gjenn og takk for da.

  SvarSlett
 13. Takker for mange kjekke tilbakemeldinger!! Dette innlegget var ikkje meint som fisking etter komplimenter, men det varma jo godt på ein ellers så kald vinterdag :)

  SvarSlett