fredag 7. januar 2011

Interiørtips..og mote...og om å love litt mykje.

I mine forrige innlegg har det vært snakk om både interiør og moter. (Utrolig kjekt med så mange koslige tilbakemeldinger!! Takk takk!)

Eg føler på ein måte at eg har tatt meg litt vatn over hodet når eg har lova interiørtips, siden det stort sett er vi som treng å FÅ interiørtips.
Og mote - ja, ja - mote er jo så mangt. Og dongeribukser og svarte / brune t-skjorter er ein bankers som kan komme på mote plutselig, kva tid som helst!

Men i dag legg eg ved eit vakkert bilde frå vår harmoniske, klassiske og stilistiske stova.
Detaljene på bordet er tilfeldig plassert litt sånn røfft,
for å bryte litt med den ellers så stramme stilen.
Kvitt er fortsatt hot. Men før eller seinare snur denne trenden, og da er vi der! Rødt, blått og besj (beige) skal igjen gjera sin inntreden i norske heimar. Og den dagen kan vi sitte og le rått av alle de som har brukt titusenvis av kroner på kvite møbler og massevis av timer på å male vegger, tak og gulv kvitt - for så å måtte bytte ut alle sine lekre, men dog så upraktiske kvite møbler, og male alle flater på nytt. Det slipper vi!!

Med lekre puter og pledd, og velkledde barn - alt i harmoniske farger - lekkert dandert i sofaene, så skjønner alle at det er eit tidsspørsmål før folk valfarter vårt hus for å snappe opp hotte interiørtips.

Ha ein finfin dag!

5 kommentarer:

 1. Samstemthet og full harmoni! Du er dyktig! Bare vent, interiørbladene kommer til å kaste seg over deg! ;o)

  SvarSlett
 2. ja den holdninga der har mora mi til klær; Før eller siden blir alt moderne igjen. Helst siden, tenker jeg. Og da er det bare å innbille seg at noe er moderne igjen, så vips liksom. Avslappa stil er absolutt dte beste.

  SvarSlett
 3. For det første regner jeg med at du er medlem i NIB?
  Her er Altmuligbloggen: mote, interiør, styling, familie og idyll.
  Jeg bøyer meg i støvet..

  SvarSlett
 4. Gjennført stil, er alfa og omega. Du viser her ein stilsikker smak, og stå for den.
  Men har du endra på bloggfarge på overskrift også? Til blått? Eg må visst finne ut av slikt. Skal vere ein viss stil på bloggen også...

  SvarSlett
 5. Jeg tror det også er en stil - å blande mange forskjellige stilarter og sånn. Helt sikkert trendy.

  SvarSlett