tirsdag 2. november 2010

Trim

Bloggedame med pus på fanget - i ei, for ein gangs skuld, ryddig stove
Har eg gitt mine lesarar inntrykk av at eg ikkje trimmar?

Isåfall er det egentlig litt feil. Eg hoppar av og til frå den eine sofaen, den på kjøkkenet, og opp i den andre, den i tv-stova. Her sit eg altså i den andre sofaen. Der eg vanligvis ikkje befinn meg, fordi denne stova er så full av puter, fjernkontroller, viskerusk, ledninger til wii'en, ledninger til ein eller annan data, pledd, leker, blyanter, enslige sokker, "perler" (fra ein billigvariant av ein sakkosekk med hull i) og ransler. Og sjøl om onde tunger her i familien meiner eg ikkje ser rotet rundt meg, så trives eg ikkje så godt her inne med alt dette rotet.
Eller kanskje eg ikkje trives her fordi det er litt kaldere i den stova enn i resten av huset?
Nå var headingen i dette innlegget "trim". Jada, eg veit at eg ikkje skreiv så mykje om trim her i dag. Men så er det ikkje så mykje å skrive om trim for min del for tida heller.
Men bare vent! (trur eg..?)

8 kommentarer:

 1. :)
  Haha..
  Kan da være nok trim i forflytning...?
  Apropos trim...den oppskriften på Sjokoladedøden kan virke nokså overveldende, men hvis du lager en ostekakebunn i stedetfor den bunnen i oppskriften, går det veeeldig godt an!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Jeg har jo skrevet et triminnlegg. Og jeg har et til på gang. Men må vente litt med det - kan liksom ikke dynge ned bloggen med sånne innlegg - leserne går litt lei, liksom.

  SvarSlett
 3. For tida består min trim i gå opp og ned husets to trapper. Det er vel nok, det, ikke sant?

  SvarSlett
 4. Pia: du er jo ein seriøs trimmer. Det veit vi jo alle. :)
  Og HH: trapper er jo fantastisk trim!! Det glemte eg å nevne, men eg og går faktisk i trapper!

  SvarSlett
 5. Fingertrim (blogging) er veldig nedvurdert synes jeg.

  SvarSlett
 6. Ha, ha vi er visst fleire her som har samme trimopplegg! Men eg rockar no litt då, 5 minutt no og 5 minutt då, av og til 10 minutt og av og til 0 minutt......

  SvarSlett
 7. Fingertrim hadde eg også heilt glemt ut! Eg trimmer visst mykje likevel. Kanskje eg må begynne å slappe meir av... Eg som faktisk hadde tenkt å begynne å rocke eg og, men slår det nok fra meg nå ja.

  SvarSlett
 8. Trim???? Får vel google det... ikke sikker på om jeg vet hva du snakker om.

  SvarSlett