søndag 14. november 2010

Travelt

Kanskje det har vært litt rolig på denne bloggen i det siste. Det skuldast kun ein ting: eg har det travelt!

Sjøl om eg er uhyre effektiv og forsøker å gjera fleire ting på ein gang, så får eg ikkje gjort alt eg skulle ha gjort.
På dagens bilde fyller eg ut søknad om kontantstøtte samtidig som eg ammer. (forstår at enkelte kan bli litt støtt når dei ser slike avkledde bilde av ei ammande mor - der også litt hud vises, men eg ber om årsaking . og håper det går bra.)

Kontantstøtteskjemaet skulle eg nok ha tenkt på for lenge sidan, men det gjorde eg altså ikkje, og kan nok ikkje rekne med å få utbetalt kontantstøtte frå den dagen vi har rett på det, siden den dagen allerede er passert.
Men kjenner eg NAV riktig, så dukker det nok opp penger på kontoen min - før eller seinare. Helst seinare, tenker eg. Men i dette tilfellet skal eg altså ikkje klage på NAV.

Travelt er det jo ofte på denne tida av året. Det er juleforberedelser, juleavslutninger, julehandel, juebord, julekuler som skal strikkast, julebakst. For ikkje å snakke om julenisseluetrekk som skal syast (sjå link).
Nå skal dei seiast at eg har komt så langt i juleførebuingane at eg har kjøpt ein boks pepperkaker til 12.90. Punktum.
Så da er det vel ikkje derfor eg har det så travelt. Kva skal eg skylda på? For at mine lesarar ikkje skal tru at eg har begynt å bli lat? For det er eg jo ikkje. kremt....
Denne helga har eg hatt ein fråverande mann, og eg måtte gjera ALT i huset heilt aleine!! Stakkars meg! DET er travel det! Og i tillegg har eg begynt på ei lita strikkejakke - som skal vera presang til ei lita jente som antakelig kjem til verda i løpet av eit par-tre uker. Og eg har komt eit par cm på vei.
Joda - eg er flink som strikker. Men eg trur denne jenta skal vente lenge med å komme til verda hvis dette skal bli sengamat. Blir eg ikkje ferdig får ho få noko fint frå butikken, så får denne jakke bli til ein anna jente, som blir født om nokre år. Kanskje eit barnebarn?

Men foreløpig har eg eit håp om å bli ferdig med denne jakka, og derfor blir det kanskje ikkje like mange innlegg herfra som det pleier.
Og dersom det likevel skulle dukke opp like mange innlegg herfra, da kan du rekne med at den litle jakka ikkje blir ferdig tidsnok...
Ha ein travel mandag!

5 kommentarer:

 1. Herlig bilde! Kjenner meg godt igjen der..
  For første gang (av 4) hadde jeg søknaden min avgårde føøør "fristen"...utrolig, men sant.

  SvarSlett
 2. Herlig bilde! Den type multtasking kjenner jeg godt til, men det går treigt å taste når ho ligger sånn. Men surfe og lese går jo fint.
  Ha en fin mandag, du og!

  SvarSlett
 3. Hahaha! Stilig bilde! Jepp, det kan vere så travelt at ein ikkje rekk denne blogginga. Men sy stoltrekk det er viktig det!! Hehe! Sjølv om eg vurderer å måtte kjøpe dei altså, sidan det er travelt, he, he! ;)

  SvarSlett
 4. Å nei! En pupp!! Eller noe sånt...

  Jeg hadde ikke bærbar pc den gang jeg amma, men jeg hadde GARANTERT sitti sånn hvis jeg hadde kunnet jeg også. I stedet ble det vel lesing og tv-titting... Og Mannen kjøpte trådløs telefon til meg sånn at jeg lettere kunne snakke mens jeg ammet. (At den telefonen var 30-årsgave, ble ikke tatt nådig opp. Men det er en annen historie... ;o) )

  SvarSlett
 5. Kjapt Ingrid: Jooooda, visst får du fra dagen du har krav på. Hun fylte i september? og du får etterbetalt 3 mnd (eller er det 6?) hvis man er av den trege sorten :) Bare spør meg...... jeg vet sånt.

  SvarSlett