torsdag 14. oktober 2010

Ferie og gjestfrihet?

Det er høstferie på vestlandet denne uka, og vi har vært på høstferie!

Det første vi gjorde var å kjøre til ei med-blogger (som har ein veldig populær blogg - eg skal ikkje nevne navn, men kan nevne at ho vart kåra til beste mammablogg 2009...), der vi fint spurte om vi kunne få overnatte nokre dager, eller helst resten av høstferien. Dette syns Pia denne bloggeren var eit veldig dårlig forslag, og prøvde å henvise oss til eit hotell nede i byn.
Eit litt frekt forslag, spør du meg. Der stod vi, ein liten familie på kun 5 stk, og alt vi spurte om var å få låne 2-3 av soverommene i nokre få dager.

Etter intense forhandlinger, nokre timer seinere, kom vi fram til ei slags løysing. Mot at ho fekk alle matforsyningene våre (kjekst, sjokolade og vin...) skulle vi få låne kjellerboda, i EI natt...
OK...
Så vi tok hintet og reiste videre etter ei natt...
Turen gjekk til Oslo, der vi hoppa på Kiel-ferja, raste rundt i Kiel i 4 timer (uten å finne ein enaste minibank, så vi fekk ikkje kjøpt oss bratwurst...) og så tilbake til Oslo.
Til slutt tok vi ein snartur til Tønsberg der vi besøkte Trine som tok bilder av oss (for eg vant konkurransen hennes!).

(etikette: FJAS...)

7 kommentarer:

 1. Ha, ha! Du kan fjase du!
  Men gleder meg til å sjå bildene!

  SvarSlett
 2. Høres ille ut å rusle rundt hele utenladsferien på jakt etter minibank. Hu medbloggern kan være litt vond, har jeg hørt. Her kommer dere og beærer henne og familien hennes med et besøk og så skal hu være så gnien, makan.

  SvarSlett
 3. Hmm - det var ikke bra - ettersom vi har høstferie neste uke og regna egentlig med at vi og var velkommen hos den samme bloggeren;)
  Jasså, jA - HUN ER AV DET SLAGET.
  Men hit er det selvfølgelig bare å komme - spesielt i neste uke:)

  SvarSlett
 4. Jøss, stoppa dere her? Dumt vi ikke var hjemme, da!

  Hå, nei du, her må du nok fram med sannheten! Ellers så skriver jeg om den! Sannheten, altså!

  SvarSlett
 5. He he. Men hvor kommer bildet inn i bildet? jeg skal kikke etter deg i Haugesund. Siden du aldri fikk pellet deg på ONS. Jeg blir å finne på sykehuset, stakkars.

  SvarSlett
 6. Hæ? Sannheten...? Kva meiner du nå, Pia..? Du antyder ikkje her at eg driv med usannheter her på bloggen min!!??
  Og Bergljot: bildet?? Hæ? Nei, sei det... :) Sees i Haugesund! Kanskje? :)

  SvarSlett
 7. Tror jeg ligger godt an til å få pris for årets mest pretensiøse blogg - men det hadde ikke stoppet meg fra å åpne dørene for dere! Selv kunne vi sovet i telt i hagen... Tenkt på det neste gang!

  SvarSlett