torsdag 23. september 2010

Rydding av gutterom og data

Ei lita søster kan vera ein nyttig ting å ha. (Eller...ting og ting fru blom... Ho er jo strengt tatt eit lite menneskebarn!)
Søstre er ofte veldig flinke på å rydde! Dette er noko vi har sett fleire eksempler på her i bloggen tidlegare. Og eg er sikker på at bloggerer over heile landet er enig i at søstre er flinke å rydde! Eller...?

Iallfall: her gjer storebror eit tappert forsøk på å sette litlesøster i arbeid med å rydde og sortere i eskene og haugane med Donaldblader. Sånn at han sjøl kan få litt kvalitetstid framfor dataen.

Men kva skjer? Joda : litlesøster er meir interessert i kva som skjer på dataen enn i ryddinga! Ho har nok litt lett for å la seg distrahere denne jenta.
Ho kom rett og slett ikkje i gong med ryddinga - ho vart berre sitjande og plukke litt i Donaldbladene medan ho smugkikka på dataskjermen...

Stakkars storebroren måtte rydde rommet sitt heilt sjøl denne gangen!
(Gutens foresatte var svimeslåtte av forundring då vi kom inn til (relativt)strøkent rom! Og da har vi bare masa på dette i nokre få uker månader! Må skunde oss inn med ein støvsugar nå, medan golvet er synleg!)

3 kommentarer:

 1. Hihi. Jodå, det är nog lätt att bli distraherad av datorer men hon är så söt där hon sitter och gör så gott hon kan :D
  Tur storebror gjorde ett sånt flott jobb så att dammsugaren i alla fall kunde ta en vända in på rummet hans ;D

  SvarSlett
 2. Ja, vi er jo sååå glade for endelig å ha fått ei jente slik at det kan ryddes....Ser mørkt ut til nå, og aner meg at en jentebaby er ganske så lik en guttebaby...

  SvarSlett
 3. Det viktigste er jo ikke hvor ryddig det blir - men å delta! God helg til alle i Sundal-heimen :)

  SvarSlett