onsdag 15. september 2010

Kvardag og lekser

Ein ting ein skal huske på når ein har skoleunger (eller - det er jo faktisk fryktelig mykje ein skal huske på når ein har skuleunger...- matpakker, bokbind, foreldremøter, timeplaner, tannlegetimer, reguleringstannlege-timer regnklær, sykkelhjelm, lekseoppfølging, reine sokker, ergonometrisk ryggsekk, gode sko...osv osv....) men altså. Dagens innlegg hadde eg tenkt skulle handle om kor viktig det er med ein skikkelig tilrettelagt arbeidsplass der ungene kan gjera lekser.

Stovebordet f.eks. er ein lite egna plass...og blir ikkje bedre med duk...

Og vil du ha ein forklaring på føttene..? Fotografen måtte stå på bordet for å få tatt dette bildet... Det som kalles kunstnerisk frihet??

Og, ja, eller nei...dette vart ikkje noko djupt innlegg om ergonometriske arbeidsplasser... Men husk at det er viktig...!

7 kommentarer:

 1. Haha! Omtrent som om det var teke her heime. Du kunne sikkert teke bilde av alt blyantvisket som ligg under duken også ;)
  Ha ein fin dag, sikkert med lekser i dag også!

  SvarSlett
 2. Kjenner eg gledar meg til eg får skuleungar...

  SvarSlett
 3. He he, her gjøres lekser i sofaen, på salongbordet og ikke minst på kjøkkenbordet mens jeg lager middag og Henny løper rundt og hoier. Et par av gutta har arbeidspult(altså bord) på rommet, men vil sjelden sitte der.

  SvarSlett
 4. Fnis. Gjenkjennelig. Men hvor er Leeds-strømpene? De der var jo ganske så borgerlige.

  SvarSlett
 5. Enig! Sokkaskuffa treng ein total makeover(eller kva det heiter)

  SvarSlett
 6. Lurer veldig på hvordan Roald kan stå ytterst på den bordplaten... hmmm.
  Her svinger vi alle visper samtidig; skal vi rekke en til, et barn altså, har vi ikke god tid - kan jo prøve litt i snekker-pausene. (Har ikke glemt bøkene altså, men har måttet tenke litt. Kommer veldig snart!)

  SvarSlett
 7. Skolehverdag= utrolig mye organisering på hjemmebane. Var det slik før i tida?
  Gratulerer med alt du har vunnet i det siste!
  Det blir stas med fotograf, skal du se!

  SvarSlett