torsdag 9. september 2010

Koskoskos

...ingen original tittel i dag, fant eg ut etter å ha googla "koskoskos" (jada...eg googl'er av og til dei rareste ord og setninger av rein nysgjerrighet.) Sjølvaste Ida Wullf har til og med brukt denne tittelen (men med mellomrom mellom kvar kos...) De som lever i blogg-verda har sikkert høyrt om Ida Wullf? De er kanskje følgarar også, for alt eg veit? For ho har jo nokre følgarar - og det er sikkert logisk nok, for det er heilt sikkert ei oppegåande jente som skriver om viktige ting...? Eg meiner eg har høyrt om ho på nyhetene. Noko om ein liten krangel med ei anna bloggar, utan at eg her gidder å komme nærmere inn på dette. Det har uansett absolutt ikkje noko med dette innlegget å gjera.


Det var liksom kos det skulle handle om i dag!

For sjølv om det er mykje arbeid, mykje ansvar, mykje bleieskifting, mykje sleving, mykje skriking og sutring, mykje nattevåking, mykje skitne klær og mykje grising med maten når ein har ein baby i hus- så er det heldigvis også mykje kos, mykje kos og mykje kos! Og faktisk enda meir kos!

Det er vel all kosen som gjer at ein får overskudd til å ta alle skittbleiene, våkenettene og ekstra vasking av golv, stoler, bord, klær og vinduer.
....eller...ekstra vask...? Her skulle det nok stå: overskudd til å tolerere ekstra skitne golv og vindu, stoler og bord...

5 kommentarer:

 1. Her går det nok mest i å tolerere alt rotet og skitten, ja, ikke så veldig mey ekstra vasking...
  Ha en KOSelig dag!!

  SvarSlett
 2. Jeg gruer meg veldig til at minstejenta heller ikke vil ha noe kos, hun er jo 6, så det begynner vel å nærme seg slutten. Sukk. Det er så deilig når de vil kose!

  SvarSlett
 3. Kos er det aller beste i verden! Og selv om noen unger vokser fra kosebehovet for en liten periode i tidlig ungdom - så vokser man heldigvis tilbake i behovet etterhvert. Jeg elsker å sitte med 16-åringen i armkroken :) (selvsagt de andre ungene også - men de har ikke vært ute av perioden ennå. Heldigvis)

  SvarSlett
 4. Får kos med mine to eldste som snart er 21 og 20. Det er begynnt å minke med kos frå 11 åringen og NULL kos frå konfirmanten.

  SvarSlett
 5. Kos er Digg!
  Gruer meg til den dagen mine barn ikke lenger synes det noe greit å bli knusekost av sin mor.
  Minstemann har deilige bollekinn som jeg elsker å kose med.

  Når det kommer til husarbeide så har jeg gitt opp for mange år siden - huset vårt går bare under tilnavnt Casa Kaos;)

  SvarSlett