lørdag 18. september 2010

Fotografens 7 uunnværlige ting og kul blogg!

Vi fekk ein award av Pia!! Vi fekk faktisk ein kul-blogg-award! Av den kuleste bloggeren av alle!

Dette er nå 13 dager siden... Og det er ikkje fordi vi er lei av awarder(for vi har da fått award før også...eit par stk iallfall...) at det tok litt tid å få laget dette innlegget.

Det måtte grubles litt på kva som er uunnværlig for oss. Det følger nemlig med ein liten utfordring med awarder flest, så også med denne. Vi skal ramse opp 7 dippedutter som vi ikkje kan klare oss utan.Og denne gangen er det fotografen som får presentere sine uunnværlige dippedutter.

1. SVARTE SOKKER. (Litt vel borgerlig - ifølge Bergljot, så mulig desse vert bytta ut nå, men pr dags dato er det svarte sokker som er i skuddet.

2. SKO! Jadda..vi bor jo i eit kaldt land der det er litt upraktisk, eller iallfall litt kaldt, å gå utan sko...

3. RØDVIN. Fortrinnsvis på kartong - for da er det så lett å ta seg eit glas. Men berre eitt, for hodet til fotografen er ikkje spesielt glad i garvesyre - og gir uttrykkelig beskjed om dette på morgonkvisten etter at det er inntatt eit glas for mykje.
Rødvinen skal forresten drikkes av melkeglass - for slik får vi servert den i syden... (Jada- har hørt at det er tabu blant ekspertene - å drikke rødvin av samme glass som melk - for det finnes rester etter melkefettet (til tross for iherdig vasking) i glasset, og dette ødelegger for totalopplevelsen med rødvinsdrikkinga. Dette har verken fotografen eller underteikna merka noko til. Ergo - vi er nok ikkje for eksperter å regne...)

4. VÅR VAKRE OG ROMANTISKE MESSING-LYSESTAKE...
som er uunnværlig under våre mange romantiske middager...
Spesielt nå når kveldene blir mørke er det koslig med levande lys på middagsbordet, enten det er romantisk eller ikkje... Og spesielt med ein slik prakt-lysestake! (.....) (eller heiter det kandelaber?)

5. MOBILTELEFON.
Avbildet modell er nok ikkje fotografen sin, sjøl om han kanskje ville satt pris på å hatt den - i og med at den ser ut til å vera den mest slitesterke av alle vi har hatt. Den er ca 13 år, har blitt spist på, kasta i golvet, trakka på og gulpa på, og likevel virker den fortsatt. (men antenna er ganske dårlig...man kan ikkje ringe så fryktelig mange meter med den...)

6. FOTOAPPARAT
Kva er vel ein fotograf utan fotoapparat? Også her må vi vel tilstå at avbildet modell ikkje er fotografens fotoapparat.. Men fotografen har altså sitt eige kamera. Og ikkje berre eitt. Ikkje berre to heller...

7. OST!? Javel? Er det ein uunnværlig ting for fotografen? Eller tok han den berre med fordi den var så fotogen??
Og Ingrid treng enda litt meir tid på å gruble ut sine 7 uunnværlige duppeditter...

Ha ein fin lørdag, med eller utan dippedutter!
(heiter det forresten dippedutter eller duppeditter??)

4 kommentarer:

  1. Haha! Akkurat sånn lysestake har eg også, med for tida akkurat sånne lys, og så har eg også fotograf med meir enn to fotoapparat. Og så kvitosten då, at eg kunne glømme den i mine 7 uunnværlege? Når eg var lita fekk eg ein gong kvitost i julepakka, som eg berre kunne "maule". Men rødvin drikk eg i vinglas for det ser finast ut ;) Har aldri høyrt om sånne melkerestar....

    SvarSlett
  2. Ha-ha-ha!!! Kanonbra kandelaberbilde! Er det di tomat?

    SvarSlett
  3. Masse flott dere har i hus! Likte spesielt godt osten.

    SvarSlett