Som vanlig har fotografen vært litt seint ute med fotografiapparatet, og fotografert grauten etter at den var fortært... Kun oppvasken igjen. Den såg ikkje videre appetittelig ut.
Men eg kan love deg at grauten som vert servert her i huset alltid er knallgod! (Med mindre den svir seg i botn av panna...det skjer jo sånn av og til...)
Men vanligvis er den altså god. Fordi vi bruker H-melk, rømme og/eller fløyte og vaniljesukker oppi... Og sjølvsagt skikkelig smør oppå, og sukker og kanel. Og rosiner. Nam nam!
HA! Du minner meg på, at idag skal jeg jammen lage graut, jeg óg. Jeg elsker grøt. Lager det til lunsj, tenker jeg. Og noe mer kjøttfullt til middag/kvelds. Ha en strålende lørdag!
SvarSlettNam nam - JA, også kan man ha på så mange lag med sukker og kanel man bare orker !!!
SvarSlettDeiligste lørdag til dere alle!
Skikkelege saker det der, med godt smør!
SvarSlettHar ofte graut vi! Meste havregraut, for det er noko alle et....