søndag 13. juni 2010

Vakre scrappekort!


Scrapping er ein fin hobby! Og her er nokre eksempler på korleis vi kan utfolde oss kreativt med papir, saks, lim og litt anna scrappeutsyr og vips så har vi vakre kort i mange variasjoner.

...men eg må ærlig innrømme at mine evner innen scrapping er svært begrensa. Og eg har heller ikkje rette utstyret. Eg mangler både cuttlebug, puncher, promarker, embossingbrett og sjablonger. (sistnevnte er også det einaste eg veit kva er for noko...) ...så det er nok ikkje eg som har laga desse fine korta. Eg er derimot den lykkelige mottakaren! Eg og Elise. Elise fekk vogna. Den er heilt fantastisk fin med massevis av nydelige detaljar!

Eg skulle gjerne lært meg scrappekunsten, og eg har 3 gode venninner som gjerne vil lære meg, men eg kjenner på meg at det kan bli veldig kostbart, og veldig tidkrevande, og eg har dessutan ikkje nok tålmodighet. I tillegg har eg ikkje stort nok hus. Ein treng helst eit eige scrapperom om ein skal kunne holde på med dette på eit visst nivå.
Eg får nok halda meg til sying, tenker eg...ref forrige innlegg...

4 kommentarer:

 1. Fine kort dei lagar desse scrapparane!
  Eg har ikkje evne til sånnt, det vert nok for pirkete for meg!
  Dokke har ein kjekk blogg. Eg har vore innom av og til. Kjekt å lese på noko som er nynorsk.
  Eg legg meg til som følger.

  SvarSlett
 2. Å, så fin vogn, den vil jeg og lage! Alt papiret mitt er i pappesker etter flyttinga, men kjenner at det klør i fingra!

  SvarSlett
 3. He he, jeg driver faktisk med scrapping (lager ikke kort, da, kun album), men jeg vet heller ikke hva de tinga er. Punch veit jeg om, har et par av dem. Men ellers klarer man seg fint med papir, lim og saks. (Og en del andre småtterier...)

  SvarSlett
 4. Jeg scrapper ikke, jeg heller. Eier ikke tålmodighet, og har selvinnsikt nok til å forstå at det ikke er for meg. Men korta er fine;-)

  SvarSlett