mandag 7. juni 2010

Koffert fra Ica

De trur kanskje vi skal ut og reise igjen? Det skal vi heilt sikkert! Men ikkje ennå på ei stund...
Koffertene er faktisk pakka ut etter sydenturen, men dei har ennå ikkje blitt satt på loftet. Slikt kan ta tid. Og plutselig er det sommerferie og vi trenger kofferten igjen.

Denne kofferten er kjøpt på Ica. Eit skikkelig røverkjøp! Den kosta meg kr 149,-! For ein heil koffert! Med kodelås, kompass (!) og magebelte og ellers alt som ein trillekoffert skal ha. Korleis klarer dei å laga ein koffert til 149,-? Berre handtaket ville kosta meir i innkjøp om vi skulle laga den her i Norge. For ikkje å snakke om kompasset. Som riktignok ikkje var heilt til å stole på, men du og du kor praktisk det hadde vært om det hadde virka!
Og kofferten tålte heile sydenturen! Inn og ut av 4 fly! Så det må vera kvalitet. Kan anbefalast dersom tilbudet plutselig dukker opp igjen. 149,-!! Eithundreogførtini norske kroner! For ein heil koffert! Galskap...

3 kommentarer:

 1. Det var skambillig! Jeg ville tenkt at den hadde røket før flyplassen, men her har du jo dokumentert at den tåler opptil flere fly, og en hel sydenreise! Bare en ting å si: Gratulerer, du har gjort et godt kjøp! :-))
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Har aldri sett kofferter på Ikea. Nok en sak jeg har gått av!

  SvarSlett
 3. Ikkje Ikea... Ica maxi :)

  SvarSlett