mandag 7. juni 2010

Duel master

Det var ein gang, for lenge, lenge sidan, medan gutane ennå var små og uskyldige(nå er det berre uskyldige...), at dei samla på duel-masters-kort. Vi foreldre meinte at det var eit stort tull å bruka penger på nokre papp-bitar med bilde og tekst på, men dei små håpefulle fekk tydligvis viljen sin meir enn ein gang... Det som er mest skremmande er at dette antakelig berre er ein liten del av samlinga. Håpar dei er mykje verdt om nokre år...?

5 kommentarer:

 1. Har dere Gormiti-kort? Bakugan? Pokemon? Star Wars? Det går nok med noen månedslønner bare på kort i løpet av åras løp. Ganske så skremmende.

  SvarSlett
 2. Godt å sjå at det ikkje er berre eg som kjøper desse hersens kortene. hehe

  Her går det i Pokemon, Bacugan og ein type til som eg ikkje huksar namnet på.

  Ha vidare ei fin veke. :)

  SvarSlett
 3. Siden disse ikke kan brukes på samme måte som coop-kort, Visa, leg på polet eller rabattkort hos frisøren, ser jeg ingen grunn til å kjøpe slike...

  Heldigvis vet jeg ikke hva dette er en gang....;)

  SvarSlett
 4. Gormiti og Bakugan har eg ikkje høyrt om, antakelig er dette litt nyere kort? ...så endelig er gutane blitt for store... (joda det er håp om at dei til slutt veks det av seg!)Pokemon-kort har vi i haugar og dunger. Star Wars...nei? Slapp unna dei og :)
  Og Lina: du har vel ein sønn, så du lærer nok kva dette er etterkvart, og du slipper nok ikkje unna du heller... ;)

  SvarSlett
 5. Å huff og huff. Hos oss går det også i Pokemon-kort. Jeg blir helt vaffel i ørene av å høre på Poden og kompisene når de debatterer og forhandler om bytting og verdi på kort. Hvor får de det fra? Hvorfor kan de ikke bare leke med lego?

  SvarSlett