tirsdag 29. juni 2010

Fritidssyssel i ferien

Rydding av gutterom er noko som ikkje skjer kvar dag. Her er eit eksempel på gutterom. Dvs eit lite gløtt inn på rommet. Resten har nok ikkje omverden godt av å se.

Den karen som bur her er, som ein observant lesar kanskje alt har sett, glad i Donald.

Etter fleire år med Donald-abonnement begynner rommet å bli for lite. Iallfall når bladene stables og stues vekk i hauger og stabler.

Det finnes Donaldpermer, og dei kan også observeres i hyllene på dette rommet, men det er tidkrevande å sette bladene inn i perm, og guten som bur her, og som eig alle bladene, har så mykje andre viktige ting å gjera på. Data.f.eks...

Dette bildet er tatt ein dag når han (atter ein gang) skulle prøve å rydde og sortere blader. Plutselig fant han ei nettside som kunne hjelpe han med sorteringa!! Korleis det skulle foregå har eg ikkje heilt forstått, og uansett var det desverre ikkje meir effektivt enn vanlig manuell rydding, for bladene ligg på samme måte fortsatt, mange dager seinare... Og nå er det ferie, så blir det nok ikkje tid til andre ting enn feriering. For det er ganske travelt å ha ferie, skal eg sei deg.

Nå er ikkje dette forsøk på å henge ut guten min. Han er arveleg belasta, som denne bloggen kan vera eit bevis på... Men eg har tru på guten, så ein vakker dag blir det nok skikk på bladene!

Men katten har nok gitt opp her...

3 kommentarer:

 1. Trudde det var sjølvaste Spøkelseskladden eg, som hadde stige ut or eit av Donald-bladene! Kuul katt. ;)

  SvarSlett
 2. Ah, det der ville vært et eldorado for 9-åringen vår - han er en lesehest uten like!
  Synes ikke rommet så så ille ut....

  SvarSlett
 3. Donald er det aller beste bladet som finnes. Jeg leser det fortsatt når jeg er hjemme, eller når vi var på ferie hos mormor. Har sikkert lest alle bladene siden 40-tallet.... Bra med leseglade unger, selv om det da blir litt rot! :)

  SvarSlett