tirsdag 4. mai 2010

Sjokolademuffins!

Dagens bilde, siden det er tirsdag; sjokolademuffins! Og tirsdager er vel ein fin dag å spise sjokolademuffins på! Egentlig kan sjokolademuffins godt spises kvar dag, men konsekvensen kan bli fatal, iallfall med desse kaloribombene. Desse muffinsene består av sjokolade, smør og sukker. Og pittelitt kveitemjøl. Og egg sjølvsagt. Egg er jo sunt! Og det er kakaoen i kokesjokoladen også, så kanskje dei er litt sunne? Men altså... litt feitande...
Nå skal det seiast at dette bildet er gamalt, og eg har ikkje lenger fleire sjokolademuffins igjen etter dette kalaset, så det vert ingen sjokolademuffins på meg i dag. Sjøl om det altså er tirsdag. MEN eg har nokre blåbærmuffins på lur etter gårsdagens besøk!
Ein må jo feire.... 4.mai! Det er dagen da det kun er 241 dager igjen til nyttårsafta! Og det er dagen da "Landlaget for Norske Lanbruksklubber" vart stifta, (nå "Norske 4H"), i 1936. Samme år, og samme dag, vart også første sjøflyrute mellom Oslo og Bergen opna. Dessuten er det i dag nøyaktig 25 år siden Bobbysocks vant med "La det swinge" i den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest i Gøteborg. Mange gode grunner til å feira litt...!
Og så er det sol ute!
Og vår!
Ha ein fin tirsdag!
Lenger nede på oppskriftssida mi (som du altså finn ved å trykke på den øverste av desse to linkene) finn du også oppskrift på blåbærmuffinsene som eg skal feire 25-årsjubileet til "La det swinge"-seieren med.

4 kommentarer:

 1. Ja dett var noko anna enn rullekaka;-) Diverre er eg i ei fase av oppladning til sumaren der det strengt tatt ikkje rom for korkje muffins eller rullekake. Trur eg.

  SvarSlett
 2. Ha, ha, her tar det helt av. Neste gang er vel et helt avsnitt en lenke?!

  SvarSlett
 3. Åååå....nå fikk jeg sannelig lyst på sjokolademuffins her jeg ligger syk og svak og dårlig bak. *host*

  Så masse fine bilder på bloggen din. Det liker jeg!
  Og så liker jeg navnet Roald fordi det heter broren min også! :)

  Elisabeth er visst i vinden for tiden!!! :D

  SvarSlett
 4. Hver dag er til for å feires! Imponerende linking!

  SvarSlett