mandag 3. mai 2010

Katt og fugl

Ser du den stakkars fuglen?
Verden er ond. Det er den sterkeste som overlever. Sånn er det overalt, både blant planter, dyr og mennesker... Nå er det heldigvis ikkje slik at sterke menneske tar livet av svakare menneske. Vanligvis. Men sterke menneske tar livet av svake dyr, Dei er forresten ikkje alltid så svake heller, dei dyra dei tar livet av, og det er forresten ikkje alltid menneska som tar dyreliv er så sterke, for vi har jo gode hjelpemiddel i vår moderne verden. Og kva er det eg vil fram til? At eg er vegetarianer? Nei, dessverre. Skulle kanskje vært det, men er litt for glad i kjøtt. Trur kanskje ikkje eg ville fram til noko som helst. Rota meg berre litt vekk, men eg syns jo synd på denne lite fuglen! Dvs...den har det sikkert fint nå, for nå flakser den rundt i fuglehimmelen (altså...fuglehimmel-himmelen...?) der den får være i fred for både katter og skumle rovfugler. Eller...rovfuglene skal vel også til fuglehimmelen? Men det er nok ein annan himmel. Eller kanskje rovfuglene også blir vegetarianere i fuglehimmelen? Så kanskje denne litle fuglen nå flakser rundt i fuglehimmelen, og har blitt kompis med ein spurvehauk?

3 kommentarer:

 1. Eg vende meg aldri til at den vene, dorske kastraten min vart til ei drapsmaskin på nettene. Det verka som om det var drepinga og pininga som var poenget, for han gadd jo aldri eta noko av byttet sitt. Den slauren.

  SvarSlett
 2. Min katt rører aldri noe som helst. Mia i Myra er en skikkelig wanna be-jeger som aldri får til noe som helst. PS! Du har fått en award av meg!

  SvarSlett
 3. Dramatisk bilde.

  Om dere liker fugler anbefaler jeg: fugleforum.no :)

  SvarSlett