søndag 23. mai 2010

Eit kålhode, sju sannheter og utdeling av ein award.

Der var vi tilbake frå ferien! Snart kjem ein liten rapport frå turen vår. Men det kan ta litt tid, for nå skal eg bruke litt tid på å oppdatere meg på alle bloggene eg følger. Neste gang eg skal på ferie skal eg ansette ein vikar som kan ta seg av oppfølging av blogger, kommentere innlegg og legge inn innlegg for meg. Får ein tak i slike på Manpower? Eller må ein prøve på Adecco?

Medan de ventar i spenning på ein lenger rapport frå ferien vår kan de få eit bilde av eit kålhode!

Dessutan har vi for lenge sidan (relativt lenge sidan...) vunne 2(to!!) awarder, og i den forbindelse må vi komme med 7 sannheter om oss sjølv... Sidan vi er to om denne bloggen er dette sannheter som gjeld begge to.

Så her kjem dei:

1. Vi er middelaldrende

2. Vi er veldig dårlige på familieplanlegging

3. Vi er ikkje flinke å spele dataspel. Ungene knuser oss…

4. Ein av oss holder ikkje så veldig med Leeds.

5. Vi lurer ofte på korleis vi har klart å få så kjekke og flotte barn!

6. Vi lurer ikkje så veldig på kvifor dei samme barna har blitt litt glømske og distrè. (kan ha noe med arv å gjøre…)

7. På under eit år har vi kjøpt tre biler, og to av dei har forsikringsselskapet betalt mesteparten av.

Sånn :)

Så skulle vi kanskje gi awarden videre? Skulle gitt award til alle bloggene eg leser, for det er jo ein grunn for at eg leser dei! Dåke skriv kjempebra, og tar bra bilder! Men for å gjera det litt meir eksklusivt gir eg den kun til ei. Eg trur ho er innom bloggen min av og til, og berre for det fortjener ho ein award, syns eg. Men i tillegg skriv ho mykje bra! Om viktige tema. Ikkje berre fjas og tull og tøys, slik som mange av oss andre. Litt fjas skriv ho og, men veldig artig fjas. Så sjøl om eg ikkje vant såpe i lotteriet hennes (litt sur for det ja..men håper med dette å vinne neste gang!) så utnenvner eg herved Hummer og Kanari til vinner av Awarden fra meg! Hipp hipp hurra!

3 kommentarer:

 1. Nei men dette var da en ære!! Wow, hvordan funker dette da!? Bra jeg inviterte deg på kaffe i dag så du kan forklare.. ;-)
  Gleder oss til besøk!

  SvarSlett
 2. Eg trudde det var derfor me vart invitert ;) Skal gi deg ein fyldig innføring i Award'er...Iallfall alt eg veit... Så sett av eit par timer til det :)
  Snakkes!

  SvarSlett
 3. Nei hadde ikke lest dette da jeg inviterte, så det var helt uten baktanke.. ;-) Hyggelig å ha besøk av dere, som alltid.

  SvarSlett