onsdag 7. april 2010

Klar for kjøretur

Her er skjønnasen vår nok ein gong! Godt pakka ned, og klar for ein biltur. Denne vesle kroppen skal ikkje fryse nei!
Du kunne sikkert gjette at dette er ei jente, sjøl om du berre såvidt ser augene? Eg likar godt å kle ho opp i rosa, men så har eg ikkje så mykje valg heller, da stort sett alt ho eig og har er rosa. Og eg er heilt uskyldig her! Stort sett alt ho har fått i sengamat har vært rosa. Det kan ha ein samanheng med at ho har to brødre, så da har nok folk tenkt at ho arver mykje guttefarga klær av dei. Men det var ingenting å arve av dei. Eg har kasta/gitt bort det meste, og det som ikkje vart kasta eller gitt bort var ikkje brukande likevel, eller det var altfor maskulint for den litla jenta vår.
Men heldigvis arva ho ein masse klær av dei to små jentene til det eldste søskenbarnet sitt. Stort sett rosa alt sammen.
Teppet som ho har pakka godt rundt seg på dette bildet har eg fått av ei god venninne. Ho har strikka det sjøl, og det er heilt nydeleg! Og så er det rosa! Veldig greit, for da passer det til alle klærne til Elise.

1 kommentar:

  1. He he, jeg kjenner meg igjen her! Etter tre gutter fikk vi ei jente, så det blir lite unisex-klær her i gården! Og absolutt ikke blått - det er jeg luta lei! Jeg fråtser i rosa! Og i kjoler!
    Takk for hyggelig besøk i bloggen min - jeg legger meg til som følger, jeg;)

    SvarSlett