søndag 18. april 2010

Fleire vulkanske forhåndsregler

Også familiens yngste tar sine forhåndsregler nå i denne tåka av askestøv som omgir oss.
Her er ho på veg under sofaen (ho kryp mest baklengs ennå), og koseanda må bli med ho, slik at ho har nokon å leika med under der. Problemet er at ho er for tjukk! Ho kjem seg ikkje under sofaen. Ho sit fast! Stakkars litla jenta vår, som på alle helsekontroller har fått høyra at ho er tynn, er plutselig blitt for tjukk! Og det midt i krisa med askestøv! Kanskje det er enda ein konsekvens av askestøvet? At man plutselig blir tjukk? Av å puste inn askestøv? Ganske logisk egentlig, for askestøv er (relativt) store, tunge partikler. Og puster ein inn store, tunge partikler blir ein stor og tung. Det høyres vel logisk ut? Enda ein grunn til å halda seg innandørs, lukke dører, vinduer og ventiler. Det var nok ein tabbe av oss å gå ut i går, sjøl om det kun var ut til bilen, og fra bilen og inn i diverse butikker. I dag skal vi halda oss inne!
Ha ein fin søndag!

4 kommentarer:

 1. Ho ser jo ikke sååå tjukk ut, da! Vesla mi kommer seg under sofaen, og blir sittende fast der (har dratt henne fram nå, altså)

  SvarSlett
 2. Ja, nå viser det seg at eg hadde misforstått situasjonen også... Fotografen har faktisk korrigert meg og fortalt at det var nettopp det samme som skjedde med minsten vår...ho kom seg under, men ikkje ut igjen...
  Og nei...ho er ikkje tjukk! Kanskje sofaen som er litt lav?? :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Og nå sletta jeg den ene kommentaren, for det kom dobbelt...Hilsen ivrig kommentator

  SvarSlett