tirsdag 31. januar 2012

Fjaseblogg!

Som dei observante lesarane de er vil eg tru de har lagt merke til at eg er blant dei nominerte i Lise si fjaseblogg-kåring!
Det er stas!


 Det viktigste med denne kåringa - bortsett fra å vinne.. er å få samlet flest mulig fjaseblogger på ei liste, slik at dei er lett tilgjengelige, slik av vi som liker oss best i fjaseblogg-verden kan samle oss om kremen av fjas, og luke vekk meir seriøse blogger. Meiner iallfall eg. 
Eller iallfall gjemme dei seriøse bloggene til rette anledning. Det er sjølvsagt fint å lese ein bakeblogg når ein er i humør til å bake, eller ein diktblogg når ein treng litt åndelig påfyll.

 Men ellers syns mange av oss at det er godt å kvile augene på ein god fjaseblogg, og kanskje få seg ein god latter. Det skjer faktisk ikkje så reint sjelden.


Gå inn på Lise si side -(link her) og sjekk om din favoritt-fjaseblogg står på lista til høgre. Dersom den mangler må du rope ut (til Lise. Evt legg igjen ein kommentar hos ho.) slik at den (fjasebloggen) får ein plass på lista og fleire kan få glede av å lese den!

Det var dagens oppfordring.

7 kommentarer:

 1. Jeg er så enig, det er jammen det aller beste med Lise sin fjaseblåggkåring; en liste over alle de flotte fjaseblåggene. Det er sånn jeg fant deg, og det er jeg så glad for!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, slike kommentarer varmer godt nå i vinterkulda!

   Slett
 2. Nydelig, både bilder og tekst. Og det er en ære å være på den lista til Lise.

  SvarSlett
 3. den lista er så kul.
  trenger vi flere altså?
  ;)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder - og hvor er den pittelille babyjenta blitt av?

  SvarSlett
 5. Er visst på den lista eg også. Men lite tid til valkampinnlegg herifrå. I dag har eg fri, så kanskje eg får knekt ut eit nytt innlegg...

  SvarSlett