søndag 11. september 2011

911

For ti år siden i dag sat eg i bilen og høyrde om eit fly som hadde krasja med eit tårn. Eg var sikker på det var eit flytårn flyet hadde krasja inn i.
Det falt vel ingen inn at eit fly kunne krasje inn i ein skyskrapar, med folk inni. To fly faktisk. I kvar sin skyskrapar.

Ei terrorhandling - langt vekke fra oss, men likevel forstod vi raskt at dette var ei ufattelig tragedie. 

Eg er ikkje god på å skrive om alvorlige ting, og derfor skal eg la vera å skriva meir.
Men tankene går til ofrene, både i denne terrorhandlingen, terrorhandlingen i Oslo i sommer og alle andre terrorhandligner rundtom på vår urolige klode.

Det kan til tider vera kjedelig å bu langt ute på bondelandet. 
Men på slike dager setter vi stor pris på at det er så fredelig!

5 kommentarer:

 1. Jeg var hjemme i permisjon med han som nå er ti år. MAnnen min kom hjem fra jobb og spurte om jeg hadde hørt noe om et fly som hadde kræsja. Det hadde jeg ikke, men vi fulgte med på nyhetene utover ettermiddagen og kvelden, uvirkelig det som skjedde.

  SvarSlett
 2. Eg var akkurat ferdig på eit møte, og høyrde det på radio i bilen på veg heim.

  SvarSlett
 3. Jeg satt på jobben og hørte det på radioen. Trodde det var et småfly med motortrøbbel som hadde kræsja. Da melding om fly nr. to kom, skjønte jeg at dette ikke var en ulykke og jeg husker at "hjertet stoppa".
  Samme ettermiddag/kveld var jeg på forelesning i Strategi og løp til nærmeste pc i alle pauser. Føltes meningsløst å høre om strategi i forretningslivet mens hele verden konsentrerte seg om NY.

  SvarSlett
 4. Sterke minne å tenkja tilbake på! Eg var 16 og på veg heim frå skulen. Skjønte nok ikkje heilt alvoret før eg såg tv-bileta heime. Klem!

  SvarSlett
 5. 9-11 gjorde vannvittig inntrykk på meg.
  og jeg tror jeg har sett alle dokumentarer som finnes om tragedien.

  det var dagen da verden ble endret..

  SvarSlett