onsdag 25. mai 2011

Bilder som ikkje skal på bloggen

Siden eg er ein bloggar med eigen fotograf (!) så er det litt ymse kva eg får av bloggbilder.
Det ramler inn ein god det bildemateriell som ville gitt lesarane eit fullstendig feil bilde av korleis vi har det, og skal dermed aldri på bloggen.
Som f.eks dette her. Slikt kan ikkje publiserast. Kva ville folk tru om oss da!? At det liksom er slik vi har det!? Det stemmer jo ikkje. Vi har eit digert, men utrolig systematisk og ordentlig vaskerom, med god plass til sortering av kvite, mørke, lyse, skitne, litt skitne, og bare pittelitt skitne klær, og tørking, bretting, stryking og rulling av reine klær.

Videre har fotografen fotografert komposten vår. Men egner det seg på ein blogg? Neppe. Iallfall når forfatteren ikkje kan skrive glupe, fengande ting om kompostering og sånt. Så dette blir sensurert.

I ein blogg skal ungene framstå som sunne og friske, med sunne og friske interesser. Derfor legg ein ikkje inn bilder der det kan sjå ut som om barna sit apatisk framfor TV'en, der eit av barna i tillegg er passiv framfor dataen. Våre barn gjer ikkje sånt! Dei spelar sjakk, fotball, driv med synkronsvømming, orientering, rytmisk sportsgymnastikk, operaballett, fiolinøving og makrame. I tillegg til alle leksene. Og har derfor ikkje tid til TV. Eller data. Eller PS3. Heldigvis!

Det er også viktig å framstå som vakker og moteriktig i ein blogg. Derfor publiserer eg aldri bilder der eg ser tåpelig ut. Kommer ikkje på tale!


Nei. Her på denne bloggen er det bare vakre bilder som blir publisert. Gjerne med interiørdetaljer og mote. Men det veit jo mine mange og trofaste lesarar. Det er vel derfor de er så trofaste?
Nå er det bare ein liten ting eg lurer på: er det mote- eller interiørinnleggene mine som interesserer lesarane mine mest?

13 kommentarer:

 1. Ja, nei, sånne bilder vil man da ikke vise...Man veit jo ikke hva folk kan tru.☺

  Elisabeth

  SvarSlett
 2. liker best mote-innleggene...eller vent..
  interiørinnleggene! eller vent..jeg klarer ikke bestemme meg!!!!

  SvarSlett
 3. Heldig er du som har egen bloggfotograf!
  Det gjelder å skinne i best mulig lys! ;-)

  SvarSlett
 4. ha ha ha :D Hva er galt med å vise disse bildene da?? Syns dere har det fint. Komposten er liksom litt new age møter abstrakt.. Og man ser jo lett det sinnrike systemet dere har på vaskerommet! Fikk forresten skikkelig lyst til å vise bilde av vaskerommet vårt som akkurat for øyeblikket er heeeelt ryddig. Mannen har ryddet det, viktig å få med det!!

  Og apropos mannen; Når pappa kan fixe absolutt alt i treåringens øyne må vel en baby her eller der være piece of cake?

  SvarSlett
 5. sorry, glemte å signere :/

  Kristin, stort og smått ;)

  SvarSlett
 6. Du har blant de beste interiørbildene i den norske bloggdelen av verdensveven, det er nå helt sikkert. Motebildene er også fine, men når ikke helt opp til interiøret, synes jeg. Det er jo bra å ha noe å strekke seg etter, jeg er helt sikker på at både du og fotografen har potensial til å helt prima på mote også.

  SvarSlett
 7. Jeg legger merke til at det faktisk er en bunke bretta klær eller sengetøy eller noe på gulvet på vaskerommet. Det er jo ikke så verst! Og det fine med bloggen din er at den er usminka. Jeg eeelsker både interiør og moteblogginga di (her skulle det egentlig stått et hjertetegn, men så slo det meg at det har jeg aldri lagd før, og ikke vet hvilke tegn det består av. Og det tror jeg faktisk jeg skal unngå å finne ut av også!)

  SvarSlett
 8. Mer av ALT! Fordi du gjør meg glad, tra-la-la-la-la*=) Ha en strålende dag innimellom!

  SvarSlett
 9. Godt du ikke legger ut de bildene du viser i bloggen - det hadde tatt seg ut! Du og mannen ville mista jobben umiddelbart, og ungene stakkars hadde blitt mobba på skolen. Ønsker flere outfits.

  SvarSlett
 10. Det må vel vere interiørinnlegga og alle tinga dine det, veit du ;)
  Og jammen bra at du ikkje pleier vise slike bilder på kvart innlegg ;)

  SvarSlett
 11. Det beste med bloggen deres er de originale bildene og de morsomme kommentarene. Er i grunn ett fett hva som er tema.. :-)

  SvarSlett