søndag 27. mars 2011

Interiør eller Gucci (eller var det Dior?)?

Da var vi kommet til sannhetens øyeblikk. Bloggvennene (eller venner? det var kanskje å ta litt hard i..?) sitter nå og sitrer av spenning! Kva i all verden er Ingrids hemmelighet. Kva var sant av gårsdagens 11 utsagn?
Det kunne like godt vært Elisabeth og SyhB som hadde rett. Eg liker jo å vise fram det vakre i vår vakre heim! Her illustrert med noen  interiørdetaljer fra yttergangen vår. (mulig dette kunne sett ut som rot, men dei som kjenner oss veit at dette ikkje er tilfeldig henslengte ting. Støvelen viser at vi har sunne unger som gjerne springer ut sjølv om det er ei regnbyge ute, og tegningen viser kor kunstnerisk anlagte våre barn er, og til slutt ei leksebok som skal vise folk at vi tar dette med kunnskap veldig seriøst her i huset. Og ein svart tape-ting ligger der også for å ikkje gi eit alfor stramt inntrykk.)

Men neida. Dette var heilt feil.

Pia kjenner oss tydligvis godt, for vi går nok ikkje med Dior her i huset. Det er noko med snittet og fargebruken der eg ikkje heilt klarer. Matcher ikkje interiøret vårt heller.
Som Pia korrekt har observert, så går det mest i Gucci. 

Nei eg skal ikkje seigpine lesarane mine lenger: Det var spørsmål nr 5 som hadde det korrekte svaret. Mascara ja. Kan  ikkje gå ut utan. Men til gjengjeld så kan eg gjerne gå "ut" (på byn altså) med kun mascara, men da smører eg gjerne på eit nytt lag med ferske mascara-klumper over det laget som eg la på om morgonen.

Ingen fekk riktig, og eg fekk dermed ikkje gleden av å dele ut ei ukes spa-opphold på valgfritt hotell. Bedre lykke neste gang!

5 kommentarer:

 1. Jeg gjetta jo riktig først, men du har sletta kommentaren min!

  SvarSlett
 2. He he, den slapp du billig unna.

  SvarSlett
 3. Søren, altså!
  Var så sikker på at jeg skulle klare den..
  :(

  SvarSlett
 4. Siden jeg gikk glipp av gårsdagens gjetting, kan jeg da gjette nå istedet?? Og da gjetter jeg nr. 5, mascara!!

  Vant jeg nå?? :-D

  SvarSlett