mandag 7. februar 2011

Framtidige ansettelser

Ei barnehand som sjekker om sjokoladen har riktig kvalitet
(han snikspiser ikkje sjokolade nei!)
Vi har lest mykje i det siste om mammabloggere som utleverer sine barn på ein slik måte at dei seinare kjem til å bli mobba. I tillegg vil dei stille bakerst i arbeidsledighets-køen og dei vil rett og slett bli utstøtt av samfunnet, fordi mora deira, i detalj, har bretta ut barndommen deira.
Kanskje mine barn blir utsatt for slikt?


For å prøve å rette opp skadene må eg nå begynne ein ny og bedre blogg! Eg vil ikkje vera skuld i at mine barn ikkje får seg jobb! 
I dag skal eg derfor lage eit skryteinnlegg! Mine barn baker nemlig dei deiligste kjeks og kaker! OG dei rydder etterpå (dersom eg forteller det mange nok ganger...)

Knallgode kaker og kjeks!

Skulle eg valgt å mellom å ansette ein som kan bake kake og ein som ikkje kan bake kake hadde eg heilt klart valgt vedkommende som baker kaker!

Og det håper eg mine barns fremtidige mulige arbeidsgivere også gjer!
For det er jo veldig sannsynlig at mine barns framtidige arbeidsgivarar les bloggen min!

7 kommentarer:

 1. Ja, helt klart. Men nå har de fått bragt det på det rene! Og ungene kan gå ei trygg framtid i møte. Puh!

  SvarSlett
 2. Ja, helt klart, bakeferdigheter burde enhver arbeidsgiver spørre om i intervjusituasjoner. Tror du det blir vanlig å spørre "blogger mora di?". Hmmm.

  SvarSlett
 3. Headhuntere saumfarer trolig alle mammablogger allerede...

  SvarSlett
 4. Godt du har sikret fremtiden deres!
  Ingen bilder av ferdig kake..?

  SvarSlett
 5. Flire av elisabeths "blogger mora di?
  Og ja, jeg har vært en runde med meg selv om denne blogginga. Men kommet fram til at jeg med god samvittighet fortsetter som før. Jeg sier som deg: hvis skryt og hygge, uhøytidelig mor og til tider litt skarp penn, er grunnlag for mobbing av ungene mine.... Da veit ikke jeg! I mitt hode er jo dette bare positive ting. Håper ikke dømmekrafta mi er helt ute av kontroll. Og gutter med håndlag på kjøkkenet, burde være attraktive både i arbeidslivet og blandt damene :)

  SvarSlett
 6. Ha ha, ja, godt du har tatt ting til deg, og er på det rette sporet...
  Har forresten lagt merke til at det er NULL barnebilder på bloggrollen nå - dette må vi gjøre noe med.

  SvarSlett
 7. Jepp! Når den tid kjem at ungane dine skal ut i jobb, så hugsar nok einkvar arbeidsgjevar alle blogginnlegg som har vore på bloggen din:)

  SvarSlett