fredag 10. desember 2010

Med hjarte på rette staden!

Kunst!
Figuren som står så stolt (og muligens litt bekymra?) på hylla vår har eit veldig stort hjerte.
Ein vakker figur. Med eit stort hjerte.

Dette har vår eldste sønn komt heim med frå skulen. Og han har laga denne heilt sjøl! (trur eg da? Eg tviler på at lærerne har tid til å lage tingene for elevene?)
Vakker, syns eg, men det syns eg faktisk om alt som mine barn kommer heim med.

Enten har mine barn fått ekstra kunstneriske evner, eller har eg problemer med å vera nøytral i min vurdering av mine eigne barns kunstverk.
Antakelig ein kombinasjon....Eg har forresten klart å vurdere gamle dorull- og melkekartong(!)-nisser til å vera stygge. Sjøl om dei kommer fra mine eigne. (dei veit om det, så det kommer ikkje som noko sjokk for dei om dei tilfeldigvis les bloggen i dag..) Likevel drar vi dei fram igjen kvar jul. Korleis kan ein kaste ein stygg melkekartongnisse, laga av søte små barnehender??

Heldigvis kjører vi ein slik stil interiørmessig, der all kunsten som ungene kommer heim med glir rett inn! Også blant julepynten.

Korleis er det hos deg? Gjemmer du barnekunsten i eit skap, kaster du det, eller setter du det stolt fram, midt mellom Green Gate koppene og Georg Jensen lysestaken?

6 kommentarer:

 1. Nei, nei! Her står da alt framme, og jeg syns at alt er like fint! Selv dorullnisser blir fine når de samles i flokk. Det er mitt aller beste interiørstiltips - en dorullnisse ser kleint ut, 10 dorullnisser sammen ser kult ut!
  Fin figur - glasert keramikk, ikke sant?

  SvarSlett
 2. Fekk litt panik her, men no har det roa seg, etter at eg googla denne Jensen lysestaken. Var nytt begrep for meg. GG kan eg det meste om, sjølv om eg ikkje har GG utstyr til dorullnissane mine. Og dorullnissar har eg samla i snart 20 år. Nokon har eg nok kasta, men har rikeleg igjen, og dei er framme kvar jul.
  Kul kunst med hjerte!

  SvarSlett
 3. Setter fram det meste av ungenes julepynt, men noe har vel "forsvunnet" i løpet av året...

  SvarSlett
 4. Flott kunst hos dere da! Jeg blir glad for det meste og setter det frem, men noe ender vel nederst og bakerst i skapet på sikt..

  SvarSlett
 5. Det meste av det som kan kalles design i dette huset er laget av hendene som bor her..
  Spesielt julepynten står og troner høyt oppe på skapet midt i stua..
  :)
  Regner forresten med at du mottar premien din snart? Beklager det tok litt tid, mye sykdom i huset..huffhuff..
  :)

  SvarSlett
 6. Og den figuren var nydelig!

  SvarSlett