lørdag 11. desember 2010

Forsvunnet blogginnlegg og ein edderkopp

Sjølvsagt kunne eg ha skrevet om edderkoppen på bildet, 
men kva skal ein skriva om ein edderkopp? 

Når eg sitter aleine i bilen har eg tid til å tenke. Vanligvis er det ein aktivitet som eg ikkje bedriver med så spesielt ofte (å tenke altså).
Av og til når eg sitter i bilen og tenker, tenker eg på blogginnlegg som eg kan skrive. Ein dag denne uka tenkte eg ut eit veldig bra blogginnlegg.

Når eg seinere skulle sette meg ned ved PC'en og skrive ned dette geniale blogginnlegget var det borte vekk.

Eg har tenkt og tenkt og tenkt, og irritert meg grønn for at eg har glemt det! Skulle eg skrive om bilkjøring? Om krig og fred og sånt? Om ungene? Om jula? Om prikling? Om nupereller? Om fredsprisen? Om skitne vindu? Om giraffer? Eller var det eit djupt innlegg om været? Ikkje pokker om eg kommer på kva det var. Men bra var det iallfall! Og når du nå skal kommentere på dette innlegget (noko som eg setter stor pris på at du gjer!) - vær så snill å kommenter på det innlegget som eg skulle ha skrevet!
På forhånd mange takk!

9 kommentarer:

 1. Sabla godt det innlegget du glemte.....Arg, jeg konstruer kvalitetsinnlegg i hodet mens jeg sitter på bussen til eller fra jobb. Mye blir glemt.

  SvarSlett
 2. Hahahaha! Det var uansett eit knakande godt innlegg. Og bra Elise fann att dei tinga dine, som du trengte no til jul.....så berre skriv om dei i neste innlegg du!

  SvarSlett
 3. Veldig godt skrevet! Og jeg er så enig. Du er en tryllekunstner med ord og tanker. Gid jeg hadde dine evner. Venter med spenning på fortsettelsen! ;o)

  SvarSlett
 4. Det var selvsagt et innlegg om hukommelsesteknikker, husker du ikke det?

  SvarSlett
 5. Var det at Elise fant juletingene mine igjen eg skulle skrive om??
  Eller hukommelsesteknikk...nei det kan eg ikkje huske?
  Heidi: TAKK! :)

  SvarSlett
 6. :)
  Bra innlegg- det må jeg si!
  Selv er jeg stygt redd for at mine beste innlegg forsvinner ut av hodet nesten før jeg får tenkt dem ut...

  SvarSlett
 7. Veldig bra skrevet. Men jeg er ikke enig i at turkis ikke passer nå i jula. Og det med den vogna var jo glimrende. Men Norsk Ukeblad? Hvorfor kommer de til dere? Den skjønte jeg ikke?

  SvarSlett
 8. Nå først forstod eg at all skryten gjalt det innlegget eg skulle ha skrevet...og ikkje dette innlegget.. Men takk likevel, for at de har tru på meg! ;)
  (Og det med Norsk Ukeblad forstår du når du leser artikkelen, Pia!)

  SvarSlett
 9. Jeg fryder meg over dere som har slike skrivegaver. Dette var et supert innlegg.

  SvarSlett