fredag 26. november 2010

Singsangkort

For ei tid tilbake vant eg singsangkort!! Litt pinlig å innrømme, men eg husker ikkje kva for ein blogg eg vant dei frå... Nokon som kan hjelpe!? Må jo nesten legge inn ein link!

Uansett.. Singsangkortene kom ramlande i posten ein vakker dag! Dvs...eg fekk lapp i posten om ein pakke, og i farten tenke eg ikkje på at eg hadde vunne noko, og lurte fælt på kva det var eg nå hadde bestilt... Litt samme følelsen som er skrevet om her, bortsett fra at eg bare fekk ein liten lapp i posten, og ikkje ein diger lastebil opp ved inngangsdøra mi.

Singsangkortene vart ein stor suksess! Enda noko som kan plukkes i mange biter og slenges rundt på golvet! Hurra!Men eg har stor tru på at ho ein vakker dag blir ferdig med å kaste korta rundt i heile huset. Da skal vi sette oss ned, eg og Elise, plukke eit og eit kort - og synge sammen, med våre vakre sopranstemmer.
(dersom vi finn alle korta igjen...)

Oppdatering: som Pia (med orden i sakene!) var kjapp og kommenterte: giveaway'en var hos Mammadamen!

5 kommentarer:

 1. Det var fra Mammadamen. Hilsen ei med orden i sakene;)

  SvarSlett
 2. Så tidi, av og til er verden veldig liten. Deg Ingrid, tror jeg nesten jeg bare har truffet en gang - for en del evigheter siden på et slektstreff for Sundaler - og Roald (heisann!) er mamma sin fetter på ordentlig, men mest min, i oppveksten..

  Nå har jeg kikket litt her inne - det er en flott familie dere har! Og nå som jeg har funnet bloggen, kommer jeg helt sikkert snart tilbake. Ha en god helg!

  SvarSlett
 3. Vinnarlykke du! Ein god leike er noko som kan brukast på fleire måtar! Desse samgkorta er supre.

  SvarSlett
 4. Ska sei så du vinne! (som man ville sagt det her)
  Vi er også stadig på søken etter nye, spennende ting å strø om oss med.
  "Fremdeles litt gulv synlig! kjør på!!"
  Men ellers ser de korta veldig kjekke ut.
  :)

  SvarSlett
 5. Hei Lise!
  Kjekt å få slekta på besøk. Fin blogg du har, og no ser du jo korleis me har det..

  SvarSlett