mandag 4. oktober 2010

GRATULERA MED 14-ÅRSDAGEN KJÆRE VIKAR!

Det var ei mildt overraska mor som kom heim frå London og oppdaga at ho verkeleg hadde fått seg ein blogg-vikar! Nå vart det nesten litt nedtur å overta dette. Egentlig burde han bare fortsatt :) Men det ville han ikkje...
Han har nok heilt andre ting han vil holde på med når han sitter ved dataen... Men han gjorde ein glimrande jobb, og kan få vera vikar fleire ganger hvis han vil (og det spørst vel, for han er kanskje ikkje særlig imponert over lønna...) Broren kom aldri så langt at han laga innlegg. Kanskje han kan trø til ved ein annan anledning. Han er like flink å skrive, og har vært journalist og redaktør i Dåfjorden nytt, som kom ut i ei utgåve, og nesten i to...men siste vart aldri ferdig.

MEN i dag er Thor 14 år!! Ein stor dag for han, og ein stor dag for oss som får ein fjortis i hus! ! Og han gleder seg SÅNN til bursdagen, så ein skulle nesten tru han vart 7 og ikkje 14.. ;) Hehe!
I tillegg er Aksel 12 1/2 år i dag! Dette pleier vi alltid å markere, sånn at han har alltid fått ein liten pakke på Thor sin bursdag. Vi har ikkje heilt tenkt ut korleis vi skal gjera dette nå når vi har fått ei til i familien, som IKKJE har halvtårsdag samtidig med nokon andre sin bursdag... Elise får nok ingen pakke i dag... men eg trur ho takler det fint. Ikkje heilt sikkert at det går like fint neste år?
Uansett: vi er kjempeglade i både fjortisen vår, tolvogeithalvtåringen vår og eitårogåttedager-gamle Elise!

Ha ein fin dag, med eller utan bursdager og halvtårsdager!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen! Han har vært en super vikar!
  Ha en flott bursdagsfeiring i heimen!
  Regner med du har hatt en fin Londonstur?

  SvarSlett
 2. Gratulera med alle dagane! :)

  SvarSlett
 3. Hurra for Thor "The Vikar" og Aksel, og slenger med et hurra til Elise også. :)

  SvarSlett
 4. Hurra for alle dagane! Han har vore kjempeflink vikar, var kjekt å lese innlegga hans!
  Velkommen tilbake til deg!

  SvarSlett
 5. Gratulerer til både hele og halve, vikarer og reisende, og 1 8/365 åringer, og vi får vel ta med Roald og.. ;-)

  SvarSlett
 6. Og jeg som ikke har fått med meg at det har vært vikar her inne en gang, men som jo har klart seg superduperfint!Og grattis med dagen! Det er litt aldersforskjell hos dere og, registerer jeg!

  SvarSlett
 7. Gratulerer Thor; håper du tar deg tid til å lese alle bursdagshilsnene - og at du hopper inn som vikar igjen! Og - gratulerer til Aksel også, kunne ønske at jeg feiret hvert halve år med like mye entusiasme. Og selvsagt - alltid hurra for Elise!
  Og til Ingrid: Ja, det var helt utilsiktet at jeg óg hadde litt blogghjelp på samme tid. Noen her var veldig entusiastisk pg har etter at bildene ble tatt lagt til både brunt og rødt! Kjempefint - og akkurat som jeg hadde tenkt med det... hm.

  SvarSlett