onsdag 4. august 2010

Ungane på Tromsø/Senja-tur

Meir frå turen til Tromsø og Senja:


Først eit bilde av Elise i bilsetet som me måtte låne, ilag med bruktbilen...fordi vi glemte å ta med vårt eget sete, slik som vi hadde tenkt, men så fekk vi det så travelt når vi skulle rekke flyet, og plutselig var vi på vei mot innsjekking uten setet, og med altfor lite tid til å hente det, -vi var sistemann inn i flyet, men rakk det, så da var jo alt vel!
Og Elise smilande og blid som vanlig!
OK - ho skriker i bilen ho og av og til....
Guttaboys ventar på ferja på Brensholmen. Joda, vi hadde fint vær!!
Iallfall den dagen...
Vel ombord på ferja skulle ungene mates. Nokre fekk is og andre var så heldige å få økologiske grønnsaker med hirse på glas... Du ser på blikket at gutane er litt misunnelige...men dei måtte nøye seg med isen denne gangen.
Så eit bilde fra Tromsø...
Der holder, i likhet med ca 22 andre stader i landet, HiFi-klubben til! Og på HiFi-Klubben selger dei 3D-TV!
Og vi har enda ikkje kjøpt eit...
Vel framme i Senja! Her er det mykje å finna på!
F.eks. LAN-party....
Eller Bingo!
Eller fiske etter småaure!
slik som vi holdt på med medan Elise låg og sov i ei lita hytte på fjellet...
Og enda kjem det meir frå turen!! :)

7 kommentarer:

 1. Savner "økologiske grønnsaker med hirse" som familiepakke :))) Alle som har gutter, vet hva Lan-party er, ihvertfall delevis. Har bare aldri forstått hvilken del av det som er party :) Fornøyelige bilder (!!!)

  SvarSlett
 2. Ju hu - kjørte dere bil fra Tromsø - via innlandet og ut til Finnsnes/Senja? I såfall har du passert 70 meter fra barndomsheimen min idét du kryssa Målselva :)

  SvarSlett
 3. Gi beskjed i god tid. Så kan mor mi stille seg langs E6en med kaffi på termos og saft til ungene. Sikkert noe lefse i fryseren ho også vil bli kvitt... Skjønner jo egentlig at du sovna på veien fra Finnsnes. Den er litt kjedelig, nemlig!

  SvarSlett
 4. Det Lan-partyet så litt slapt ut, he he.

  SvarSlett
 5. Økologisk hirse på glass er en slager hos de store gutta våre også! Faktsik får de nå hvert sitt glass, mens vesla må nøye seg med en kroneis. Urettferdig, men sånn er det å være minst.

  SvarSlett
 6. Lite fe, kan også passe ganske godt i visse sammenhenger (mannen og jeg gapskratter).

  Deilig dag til dere alle, håper det blir litt fart over partyet etterhvert!

  SvarSlett
 7. etter å ha sett disse bildene tror jeg ikkeno på at sommeren har vært så begredelig i nord. Syns jeg skimter sollys og oppholdsvær på flere bilder nemlig!

  SvarSlett