onsdag 25. august 2010

Ørlite uhell og lynkjapp fotograf...

Ho mor (som av og til glimtar til og lagar skikkelig middag- denne gang pannert fisk) hadde denne dagen eit pittelite uhell med kveitemjølet. Uhellet skjedde i det ho skulle frakte kveitemjølet, med ei stor måleskei, frå mjølboksen og opp til eit fat på kjøkkenbenken. Ein eller annan stad på veien må skeia ha komt borti eit eller anna, og ...ja...du ser av bildene kva som skjedde.

I løpet av få sekunder, frå tidspunktet dette skjedde og til eg hadde klart å finne fram støvsugeren for å fjerne alle spor etter katastrofen, var uhellet allerede blitt godt dokumentert...

Og dermed vart det blogging.

Ja, ja -ikkje så galt at det ikkje er godt for noko: eg fekk iallfall skryte av at eg kan lage pannert fisk! Husmorpoeng, eller??? (ja, ja - minus for sølingen, men likevel!)

6 kommentarer:

 1. Tjaaa, sølinga trekker jo en del, så du får nok ikke så veldig mange husmorpoeng. Men imponert over fisken. Minner meg på at vi bør ha fisk til middag. Helst i dag.

  SvarSlett
 2. Du får poeng fra meg. Ikke mange som sysler med slikt i vår generasjon. Trur eg. Jeg gjør det iallfall ikke. Han fotgrafen din er jammen på alerten! Han får visst med seg alt, han;-)

  SvarSlett
 3. Eg er glad min fotograf-mann har fokus på alt anna enn meg når det gjeld fotografering.
  Fisk her også i dag, men det er sånn i firkanta eske frå tilbodsdisken på Coopen. Men eg kan sånn panering eg også, og eg søler aldri, for eg gjer alltid berre ein ting i gongen, og er veldig konsentrert....

  SvarSlett
 4. Jeg panerer rett som det er.... men herregud- jeg søler aldri! Tulla... (panering: sant. søl: tull) Sånn melboks har jeg også. God middag!!

  SvarSlett
 5. Jag tycker att vi ska fokusera på husmorspoäng och strunta i att det är mjöl överallt. =D
  Klem.

  SvarSlett
 6. Du kan prise deg lykkelig for at det ikke var vaniljesukker. Eller. Da hadde det lukta vanilje hver gang du trakk fram støvsugeren et halvt år fram i tid!

  SvarSlett