mandag 16. august 2010

Den heimkomne son!

Nudler! Ein enkel, men ufattelig kjedelig rett. Syns underteikna...
Sjølvsagt godt i nudlesupper, og som tilbehør til anna godt. Men nudler, bare nudler er litt kjedelig. Syns altså underteikna...

Men vår eldste son elskar nudler. I sin reine form. Servert som...nudler..

Og denne, vår eldste son, kjem heim i natt, etter 19 1/2 døgn borte! Dei siste 13 døgna har vi ikkje sett han, da vi forlot han på (i?) Senja. Det høres kanskje brutalt ut, men før barnevernet blir kontakta kan eg informere at han var i dei beste hender der nord, da vi forlot guten, og han har hatt det fint ifølge dei få samtalene vi har hatt i den mobilen han bruker, som nesten aldri er opplada...

Savnet har vært stort!

Bortsett fra at han er flink å spise nudler, er denne sønnen også ein fantastisk humørspredar. Han er flink å snakke. Til tider VELDIG flink (les: nesten på grensa til munndiare) men vi har savna det!
Sjøl om han nå er 14 år (nesten) og ungdom og kan gå oss foreldre litt på nervene - (egentlig er det nok mest omvendt - vi går han på nervene...) så er han ein godgut som vi er kjempeglade i!

Sjølvsagt skulle dette blogginnlegget vært fullt av koslige og artige bilder av guten sjøl, istedenfor ein tallerken med nudler...men eg tør ikkje legge ut bilder av han før han har godkjent, og siden han altså ikkje er heima heilt ennå, så blir det nudlene...som er ein av yndligsrettene (- til ein gut som har planer om å bli kokk! - men det var ein digresjon...)
Klokka er nå langt på natt, og eg venter og venter...og blogger litt...
Hvis dei rekk ferja er han her om ein time!! Jippi!!

3 kommentarer:

 1. Selv om de er store og klarer seg fint uten mamma, er det godt å få dem hjem!
  Nudler er en favoritt her også. Hvis de får lage seg nudler til kvelds, er de fra seg av glede.

  SvarSlett
 2. kristin reikerås16 august, 2010

  det e bra du kom te slutt...savna deg når me va på hyttå...:)

  SvarSlett
 3. Jeg har sett ungen min i 30 minutter de siste 4 dagene, og gleder meg helt vilt til i morgen når han kommer hjem igjen!!! Med turnusjobbing så må det til noen reserveløsninger for ei enslig mor, så nå har pjokken vært hos besteforeldrene sine noen dager... Ja, regner med at du ville vite det! ;)

  Hehe..

  Nudler er best! :)

  SvarSlett